Μπήκα στο προφίλ του και ανακάλυψα συνομιλίες με άλλη!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί εδώ και 1 χρόνο και περνάμε πραγματικά υπέροχα!! Υπάρχει πολύ χημεία, είναι πολύ εκδηλωτικός με τα συναισθήματά του και αφιερώνουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί. Με λαμβάνει πάντα υπόψιν σε ότι και αν κάνει και σε γενικά πλαίσια έχουμε μία δυνατή και υγιή σχέση. Πρόσφατα ήμουν στο σπίτι του και μπαίνοντας στο fb είδα ότι δεν είχε πατήσει αποσύνδεση και βγήκα αμέσως στο

προφίλ του. Το ξέρω ότι είναι κατινιά, αλλά έψαξα!! Δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. Διαπίστωσα ότι τον πρώτο μήνα που ξεκινήσαμε να βγαίνουμε μιλούσε με μία κοπέλα, σε φιλικό τόνο αλλά με έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του αγοριού μου, για το τι κάνει που θα βγει το βράδυ τι έκανε το προηγούμενο Σκ... Υπήρχαν κάποιες συνομιλίες μαζί της οι οποίες σταμάτησαν. Πάγωσα μπροστά στην οθόνη.. Ξεκίνησα να ψάχνω μετά στο ιστορικό του και διαπίστωσα ότι μπαίνει πολύ συχνά σε προφίλ από άλλες κοπέλες, και σε μερικές μπαίνει συστηματικά και χαζεύει τις φωτογραφίες τους. Μίλησα μαζί του μόνο για το θέμα με τα μνμ και μου είπε ότι ήταν λάθος του, πως δεν σήμαινε κάτι για αυτόν για αυτό και το σταμάτησε και δεν της ξαναέστειλε, και ότι το έκανε από δική του ανασφάλεια. Είμαστε τόσο δεμένοι, και η σχέση μας έχει εξελιχθεί τόσο καλά που το άφησα να περάσει. Πέρασε ένας χρόνος από τότε και δεν βρήκα κάτι άλλο ύποπτο στα μνμ του, ούτε μου έχει δώσει ποτέ αφορμή να ανησυχώ. Δεν μπορώ όμως να το ξεχάσω και όταν το σκέφτομαι νιώθω σαν βλάκας..Φοβάμαι μήπως υπήρχε τίποτα άλλο που διέγραψε ή ότι μπορεί να το ξανακάνει γιατί κοιτάζει τόσες φωτογραφίες από κοπέλες που προφανώς του αρέσουν..Δεν ξέρω τι να υποθέσω, αν έκανα καλά που το άφησα να περάσει ή αν πρέπει να ανησυχώ.. Από την άλλη όμως είναι τόσο υπέροχος απέναντι μου.. Δεν ξέρω αν όντως ήταν ένα λάθος και αν οι φωτογραφίες είναι απλά αυτό το "χάζεμα" που κάνουμε όλοι στο fb, ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα..

Η απάντηση του Queen.gr

Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτό. Από τη στιγμή που σου φέρεται μια χαρά και δεν σου δίνει δικαιώματα μην αναλώνεσαι στη σχέση σου, γιατί καταλήγεις να δημιουργείς προβλήματα και προστριβές που δεν υπάρχουν πιθανότατα.

Ούτως ή άλλως οι συνομιλίες είχαν σταματήσει. Από τη στιγμή που δεν έλειπε εντελώς η συνομιλία και δεν ήξερε ότι θα μπεις, προφανώς και δεν θα έχει μπει στον κόπο να σβήσει κάτι, άρα το λογικό είναι να έμειναν εκεί τα πράγματα.

Πολλοί άνθρωποι όταν ξεκινούν μια σχέση που δεν ξέρουν πού θα πάει ή δεν έχουν εκδηλώσει ακόμη συναισθήματα προς το σύντροφό τους, μιλούν και ψιλοφλερτάρουν με άλλους. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Από τη στιγμή που μπήκες απροειδιποίητα (όχι ότι αυτό είναι κάτι καλό) δεν νομίζω να είχε κάτι που έσβησε. Μην σου γίνεται όμως το ψάξιμο εμμονή. Μην ασχολείσαι τόσο με το facebook και μην ψάχνεις τόσο μπας και βρεις πράγματα. Απόλαυσε τη σχέση σου και ό, τι πάει καλά και μην αναλώνεσαι σε ανασκαφές και υποψίες.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα