Queen.gr ρεπορτάζ: Στην παρουσίαση του νέου site του Άκη Πετρετζίκη και της φοβερής κουζίνας του Avenue Bistrot που επιμελείται!

11:11 6/3/2013 - Πηγή: Queen.gr

Ήταν μια υπέροχη βραδιά χτες στο Metropolitan Hotel και το Queen ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τα πάντα.

Είναι ένα νεαρό παιδί με μεγάλο ταλέντο που τον αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε στο Master Chef και ο οποίος κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εκτινάξει τις μετοχές του στα ύψη

και να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Και χτες ήταν η μεγάλη του βραδιά!

Ο λόγος φυσικά για τον Άκη Πετρετζίκη, που χτες το βράδυ διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτυ για να γιορτάσει το ξεκίνημα του προσωπικού και ήδη πετυχημένου του site, oisyntagesmoy.gr, στον υπέροχο χώρο του Avenue Bistro στο ξενοδοχείο Metropolitan της Λεωφόρου Συγγρού, του οποίου μάλιστα επιμελείται και τις φανταστικές συνταγές, εμπνευσμένες από τον chef παγκοσμίου φήμης Michel Roux.

Πολλοί οι διάσημοι καλεσμένοι και φίλοι του Άκη που παρευρέθηκαν και πολλά και συγκλονιστικά τα φαγητά που είχε φτιάξει ο αγαπημένος chef για να τους υποδεχτεί. Εμείς μιλήσαμε με την Σάσα Σταμάτη, η οποία μάλιστα ήταν και η άτυπη συνοικοδέσποινα της βραδιάς, και μάθαμε πως ο Άκης είχε αρκετό άγχος για να πάνε όλα ρολόι, και βρισκόταν από την αρχή της βραδιάς στην είσοδο υποδεχόμενος τους καλεσμένους. Στην πορεία ωστόσο κατάφερε να χαλαρώσει (λίγο) με την βοήθεια όλων των διάσημων φίλων του που ήταν εκεί για να τον στηρίξουν και οι οποίοι, όπως μας είπε η Σάσα, έμειναν όλοι μέχρι το τέλος της βραδιάς, απολαμβάνοντας την κεφάτη ατμόσφαιρα και φυσικά τις λαχταριστές δημιουργίες του Άκη.

Το λαμπερό πάρτυ δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά με τον πιο γλυκό τρόπο. Ένα υπέροχο cupcake από μαύρη μπύρα και σοκολάτα, μαζί με την συνταγή του από τα χεράκια του Άκη! Δείτε ολόκληρο το φωτογραφικό ρεπορτάζ στην photo gallery!

Keywords
Τυχαία Θέματα