O οίκος Bally γιορτάζει 160 χρόνια

Ιστορικά γενέθλια μόδας.

Η σύγχρονη κομψότητα και η μοντέρνα δεξιοτεχνία του οίκου BALLY θα παίξουν σημαντικό ρόλο το 2011 καθώς ο οίκος γιορτάζει την επέτειο των 160 χρόνων.

Από special collections μέχρι ειδικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί καθ' όλη τη διάρκεια του 2011, ο οίκος BALLY δίνει έμφαση στην ανανεωμένη του εικόνα και στο ότι δημιουργεί παπούτσια και δερμάτινο προϊόντα πολυτελείας από το 1851.

Οι

δημιουργικοί διευθυντές, Michael Herz και Graeme Fidler δήλωσαν:
«Η πρόκληση για εμάς είναι να εξελίξουμε τον οίκο BALLY ως ένα πραγματικό παγκόσμιο οίκο πολυτελείας. Είναι μεγάλο προσόν σε αυτό το ότι ο οίκος κλείνει 160 χρόνια. Αποστολή μας είναι όχι μόνο να δημιουργούμε σύγχρονες συλλογές αλλά και να φροντίζουμε η δεξιοτεχνία της BALLY να είναι ορατή με μοντέρνο τρόπο»

Οι Michael Herz και Graeme Fidler εμπνευσμένοι από το εντυπωσιακό αρχείο του οίκου, σχεδίασαν τη συλλογή Edelweiss ειδικά για τα 160 χρόνια του πολυτελούς brand.
H συλλογή χαρακτηρίζεται από τις μαλακές γραμμές, τα ζωντανά χρώματα της σεζόν και κάθε κομμάτι φέρει το λογότυπο των 160 χρόνων με το έμβλημα της BALLY. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συλλογή από τσάντες και παπούτσια με εντυπωσιακά τακούνια και τον Ελβετικό σταυρό από μέταλλο ως κούμπωμα σε όλες τις τσάντες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BALLY, Berndt Hauptkorn δήλωσε:
«Αυτή είναι μια καθοριστική στιγμή για την ιστορία της BALLY καθώς γιορτάζουμε 160 χρόνια καλλιτεχνίας και ευστροφίας και επιβεβαιώνουμε τον οίκο σαν ένα μοντέρνο brand με μεγάλη κληρονομιά. Είμαι πολύ περήφανος που ηγούμαι μιας τόσο ξεχωριστής ομάδας η οποία, σε κάθε επίπεδο είναι αφοσιωμένη στο μέλλον του μακροβιότερου οίκου πολυτελείας»

H NAK shoes είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου BALLY στην Ελλάδα.

Shop Online @ www.nak.gr

info: Τα προϊόντα BALLY θα τα βρείτε στα καταστήματα της NAK shoes, αποκλειστική αντιπρόσωπο του οίκου στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα