Kορίτσια την προσοχή σας: Η Jennifer Aniston λανσάρει νέο λουκ στα μαλλιά!

Κι εμείς φυσικά αντιγράφουμε με ευλάβεια!

Είναι διάσημη όχι μόνο φυσικά για τις υποκριτικές της ικανότητες, το σέξι παρουσιαστικό της και τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό της αλλά και για τα υπέροχα μαλλιά της! Ο λόγος για την Jennifer Aniston η οποία εμφανίστηκε στα Guys Choice awards απαστράπτουσα και με ολοκαίνουριο λουκ στα μαλλιά!

H διάσημη ηθοποιός, η οποία από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στα θρυλικά

Friends καθιέρωσε το γνωστό πια The Rachel το οποίο ήταν εξ΄ολοκλήρου εμπνευσμένο από το χαρακτήρα της Rachel Green και την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με την εμφάνισή της. Και μπορεί πάντα τα χτενίσματά της να ήταν θηλυκά και σικ αλλά αυτή τη φορά η αγαπημένη Jen θέλησε να αποτολμήσει κάτι διαφορετικό και μάλλον... το πέτυχε!

Έχοντας τα μαλλιά της από την μία πλευρά ελεύθερα και τα υπόλοιπα σε μία περίτεχνη πλεξούδα, η star εκτός του ότι εντυπωσίασε, όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε και νέα τάση η οποία ήδη αντιγράφεται φανατικά από τις απανταχού φασιονίστας. Μάλιστα, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν σχετικά με το χτένισμα που θα επιλέξει η star την ημέρα του γάμου της.

Έχουμε μία αίσθηση ότι οπως κι αν είναι χτενισμένη, θα είναι ως συνήθως υπέροχη!

Keywords
Τυχαία Θέματα