H Lykke Li σχεδιάζει ρούχα για το & Other Stories

Μια σειρά που αναμένουμε με ανυπομονησία

H “& Other Stories”, είναι η θυγατρική αλυσίδα καταστημάτων της H&M. Ένα ιδιαίτερο label, πιο εξεζητημένο και μίνιμαλ ταυτόχροναπου μπορείτε να βρείτε on line εδώ.

To brand αποφάσισε να ενώσει της δυνάμεις του με την επίσης Σουηδικής καταγωγής τραγουδίστρια και μουσικό, Lykke Li. Η καλλιτέχνης κατέχει

επάξια εδώ και κάποια χρόνια τον τίτλο της πιο στιλάτης Σουηδέζας, ενώ συγκαταλέγεται στον κατάλογο με τις πιο fashion inspired διάσημες κυρίες του χώρου των τεχνών.

Έχει το δικό της μοναδικό στυλ ενώ πολλά από τα κομμάτια που φορά, είναι ήδη δικά της σχέδια, που εκφράζουν την ιδεολογία της και καλύπτουν τις ανάγκες της. Η Lykke είναι μια υπερδραστήρια γυναίκα, με έντονο δυναμισμό ενώ παράλληλα τρέφει μια λατρεία για κάθε τι αέρινο και ρομαντικό. Καταφέρνει να συνδυάζει το ρομαντισμό με το "σκοτεινό στοιχείο" και να συνθέτει statement looks χωρίς να χάνει την αίσθηση της άνεσης που θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για ένα outfit. H νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα του brand το φθινόπωρο και θα αποτελείται από ready-to-wear κομμάτια. Η Lykke Li θα βάλει το χεράκι της στο σχεδιασμό ρούχων, παπουτσιών, κοσμημάτων και αξεσουάρ. Αναμένουμε εναγωνίως!

Keywords
Τυχαία Θέματα