Brad Bitt- Angelina Jolie:«Δεν την αγαπά. Μένει μαζί της για το καλό των παιδιών»

Ποιoς πέταξε αυτό το...καρφί στραπατσάροντας την τέλεια εικόνα του ζευγαριού;

Φωτιά θα πάρει σήμερα το Hollywood με αυτά τα νέα! Ο Ron Bard, ένας από τους πιο διάσημους psychic του κόσμου και προσωπικός φίλος- μέντιουμ του Brad Pitt είπε για τον διάσημο ηθοποιό και την γυναίκα του: "Ο Brad Pitt νιώθει εγκλωβισμένος αλλά δεν θα την αφήσει για το καλό των έξι παιδιών που έχουν

και επειδή αυτό θα κάνει κακό στο image του".

Ο Ron Bard για πρώτη φορά μίλησε για την φιλιά που τον συνδέει με τον πολύ γνωστό ηθοποιό και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Μάλιστα επιμένει ότι ο 50χρονος ηθοποιός είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώτη του γυναίκα την, Jennifer Aniston ενώ πιστεύει ότι ήδη ο Brad Pitt έχει παντρευτεί κρυφά την Angelina Jollie και ότι θα αποκτήσουν άλλα τρία παιδιά.

Όπως υποστηρίζει ο Ron Bard, το 2005 ήταν αυτός που του είχε πει ότι "θα γνωρίσει κάποιον που θα του αλλάξει την ζωή", την περίοδο μάλιστα που έκανε τα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith. Εκείνη την χρονιά χώρισε με την Jennifer Aniston για τα μάτια της Jolie.

Σε ερώτηση για το πόσο ερωτευμένο είναι το ζευγάρι απάντησε: " Στο τέλος της ημέρας, είτε ο Pitt είναι ερωτευμένος είτε όχι, δεν έχει καμία σημασία. Είναι ένας άνδρας που έχει αφιερωθεί στα έξι του παιδιά. Αν την αγαπάει ή όχι είναι ένα άλλο θέμα. Νομίζω ότι η Jolie είναι πολύ έξυπνη. Το έχει... εγκλωβίσει αλλά δεν τον ενδιαφέρει γιατί νομίζω ότι αγαπάει τα παιδιά του περισσότερο από τη σχέση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα