BC Oil Miracle: μια θαυματουργή σειρά φροντίδας για τα μαλλιά

Η Schwarzkopf Professional δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά ολιστικής φροντίδας 

Τα έλαια φροντίδας είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο δυνατές τάσεις στην κοσμετολογία για το πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά. Στην τελευταία κατηγορία έχουμε μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη που φέρει την υπογραφή της Schwarzkopf Professional: η σειρά BC Oil Miracle, βασισμένη στο

πολύτιμο έλαιο argan, προσφέρει ολιστική φροντίδα και χαρίζει απόλυτη θρέψη, λείανση και λάμψη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει στο ελάχιστο. 
Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της Τεχνολογίας «Evaporating Oil» με τα δύο καινοτόμα προϊόντα φινιρίσματος της σειράς BC Oil Miracle Finishing Treatment, η Schwarzkopf Professional πρωτοπορεί ενισχύοντας τις φόρμουλες με τη νέα τεχνολογία «Micro Emulsion». Όλα τα συστατικά της νέας ολοκληρωμένης σειράς BC Oil Miracle απλώνονται σ΄ ένα λεπτό στρώμα ενώ το πολύ μικρό μέγεθος των σταγονιδίων βοηθά ώστε να μένει μόνο η απαιτούμενη ποσότητα στα δομικά κενά της τρίχας. Το έλαιο Argan που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα προϊόντα προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη στην τρίχα αποκαθιστώντας την υγεία, την απαλότητα και τη λάμψη της ενώ χάρη στη νέα φόρμουλα «Micro Emulsion» τα μαλλιά «αποφασίζουν» την ποσότητα των περιποιητικών παραγόντων που αυτά χρειάζονται με αποτέλεσμα να παραμένουν ανάλαφρα. 
Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης BC Oil Miracle απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών και περιλαμβάνει Shampoo Conditioner, Gold Shimmer Conditioner, Gold Shimmer Treatment, Light και Intense Finishing Treatment. 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα