5 fashion trends που πρέπει να κρατήσετε στην ντουλάπα μέχρι την άνοιξη

14:37 5/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Οι τάσεις του χειμώνα μεταφέρονται με χάρη και μέσα στη ζέστη της άνοιξης.

Ο φετινός χειμώνας μας βομβάρδισε με πάρα πολλές τάσεις που έκαναν τη διαφορά. Σημειώστε τις 5 τάσεις-κλειδιά που παραμένουν καυτές.

1. Το φαρδύ παντελόνι. Μπορεί τα υφάσματα να μην είναι τα ίδια με αυτά του χειμώνα, ωστόσο τα αέρινα παντελόνια που δε σφίγγουν το σώμα και δεν τονίζουν τη σιλουέτα είναι πιο must από ποτέ. Φωτεινά χρώματα, ζωηρά prints, ανάλαφρα υφάσματα ή τζιν σε φαρδιά φόρμα δένονται με tops και ψηλοτάκουνα σανδάλια.

2. Η

σεζόν έθεσε το φετίχ στον πυρήνα του, με αξεσουάρ και ρούχα που το έκαναν hardcore τάση στην γκαρνταρόμπα. Οι φετιχιστικές εκδηλώσεις μέσα από δέρμα και αλυσίδες βγαίνει και την άνοιξη, σε πιο bubble μορφή με ανοιχτά υφάσματα και πιο girlie attitude.

3. Η ωδή στα 60ς δεν τελειώνει ποτέ. Νοσταλγία, vintage, στυλ, κομψότητα και η άνοιξη του 2012 προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα (τουλάχιστον στυλιστικά).

4. To μακρύ φόρεμα (με τα βαθιά σκισίματα) παραμένει δυνατό και την άνοιξη. Σε άλλη μορφή, με ηλιόλουστο mood, κυλιέται στο πάτωμα, ενισχύει τον ρομαντισμό και προσθέτει τόνους sexiness στη γυναικεία παρουσία.

5. Σακάκια που υπογραμμίζουν το ανδρόγυνο look και φοριούνται άνετα από το πρωί ως το βράδυ. Σε πιο ανοιχτόχρωμα και λιγότερο αυστηρά χρώματα, με πιο παιχνιδιάρικους και εκκεντρικούς συνδυασμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα