«Βολές» Κουικ για τη λίστα Λαγκάρντ

«Το 2013 θα είναι μια πολύ δύσκολη και εξοντωτική χρονιά για όλους τους Έλληνες με όλα τα μνημονιακά μέτρα που έχουν ψηφιστεί και θα αρχίσουν να υλοποιούνται σύντομα» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Σάμο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουικ, ο οποίος βρέθηκε για λίγες ώρες στο νησί προκειμένου να συντονίσει τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος ενόψει του Συνεδρίου.

Ο κ. Κουικ αναφέρθηκε και στη λίστα Λαγκάρντ

λέγοντας ότι «η λίστα Λαγκάρντ είναι συνυφασμένη και με τον θυμό του Έλληνα, που θέλει επιτέλους να δει την κάθαρση στον τόπο μας. Δεν μπορεί να μένει έξω από το κάδρο ο Γιώργος Παπανδρέου. Πολιτικές ευθύνες έχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και θέτω ένα σημαντικό ερώτημα: θα μείνει εδώ η ατιμωρησία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος απέκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ σε δύο προεκλογικές περιόδους; Και στην περίοδο της 6ης Μαΐου και στην περίοδο της 17ης Ιουνίου. Ερωτώ: εάν ο κόσμος γνώριζε ότι υπάρχει αυτή η λίστα, θα ψήφιζε όπως ψήφισε; Μήπως έχουμε και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από την απόκρυψη ενός πολύ σημαντικού στοιχείου, που σίγουρα θα επηρέαζε την προεκλογική περίοδο;».

Ακόμη, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για την πρόσφατη αποχώρηση βουλευτών από το κόμμα δήλωσε ότι «έγινε το απόλυτο πλεονέκτημά μας. Αυτοί που ψήφισαν τους ΑΝΕΛ, το έκαναν γιατί γύρισαν την πλάτη τους σε ένα πολιτικό κατεστημένο που είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του. Ο κόσμος κουράστηκε με τις ψευτιές, κουράστηκε με τις κλεψιές, τις ατιμίες. Είναι αυτοί που ήθελαν κάτι το καινούργιο. Υπήρχαν όμως και αυτοί οι παλιοί πολιτικοί που ήθελαν την επανεκλογή τους με μας. Ξέρετε πόσο έχουμε ηρεμήσει με την αποχώρηση αυτών; Ξέρετε πόσο ωραία είναι τώρα τα πράγματα μετά την τρικυμία των τριών ημερών;» είπε.

Ο κ. Κουικ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάμος, όπως το ακτοπλοϊκό, τα αεροπορικά εισιτήρια που σε συνδυασμό με την πτώση του τζίρου στην αγορά κάνουν τη ζωή των εμπόρων και των πολιτών ανυπόφορη.

Μάλιστα, συνοδευόμενος από τους πολιτευτές και τα μέλη του κόμματος επισκέφτηκε τις αρχές του νησιού αλλά και την αγορά της Σάμου για να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες.

The post «Βολές» Κουικ για τη λίστα Λαγκάρντ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα