Σε ποιον πρωην παίκτη του ΠΑΟ θα δώσει κασκόλ ο Ψινάκης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κασκόλ του Παναιτωλικού έγινε η αιτία για να δει τα φώτα της δημοσιότητας ένας ποδοσφαιριστής που δεν είχε γνωρίσει τόση ...δόξα ούτε όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό!
Πού συνέβη το περίεργο περιστατικό;
Στο ριάλιτι "FAB 5" του ΑΝΤ1, στο οποίος οι Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς,
Γιώργος Μέρλος και Πάνος Φασούλης "μεταμορφώνουν έναν άντρα σε ...
τέλειο άντρα", όπως ανέφερε και το σχετικό διαφημιστικό του καναλιού.

Ο γνωστός μάνατζερ προσωπικοτήτων, Ηλίας Ψινάκης, μπαίνοντας στο σπίτι του ...υπό κατασκευήν τέλειου άντρα, είδε κρεμασμένο ένα κασκόλ του Παναιτωλικού, οπότε και ξεκίνησε μια ενδιαφέρουσα στιχομυθία με τον αρχιτέκτονα Γιώργο Μέρλο.

"Παναιτωλικός;", αναρωτήθηκε ο Ψινάκης μόλις είδε το κασκόλ και πρόσθεσε: "Ο Σιόντης είναι στον Παναιτωλικό"!

"Ο Στέφανος είναι στον Παναιτωλικό;", αναρωτήθηκε με τη σειρά του ο Γιώργος Μέρλος. "Βγάλ΄ το να του το πάμε", αναφώνησαν και οι δύο μαζί, φέρνοντας στο προσκήνιο τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια πέρασε από Εθνικό Αστέρα, Κέρκυρα και Καβάλα, πριν βρει φέτος στέγη στον Παναιτωλικό.

Εκτός από τον Σιόντη, στην αμέσως επόμενη σκηνή είδαμε και τον Τρύφωνα Σαμαρά να αναρωτιέται μήπως ο Γιώργος Σαμαράς είναι συγγενής του(!) παρατηρώντας μια αφίσα της Εθνικής ομάδας, από την οποία ξεχώρισε ως ...όμορφους τους Παπασταθόπουλο, Κυργιάκο και ...Καραγκούνη!

Απολαύστε το απίστευτο βίντεο. Το σημείο που ...ενδιαφέρει είναι από το 2:05 ως το 2:25 περίπου...
Keywords
Τυχαία Θέματα