Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα στη Nova

Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπαίνει στην φάση των «8» και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία το διήμερο 02-03 Απριλίου να απολαύσουν σε αποκλειστικότητα και σε High Definition, τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, Μπάγερν – Γιουβέντους και Μάλαγα – Ντόρτμουντ.

Ο Άκης Ζήκος, ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής

που έχει αγωνιστεί σε τελικό Champions League (το 2004 με τη φανέλα της Μονακό απέναντι στην Πόρτο), θα είναι καλεσμένος απόψε στην εκπομπή «Champions Live» με τους Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο και θα σχολιάσει τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα και Μπάγερν – Γιουβέντους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, υποδέχεται στο Παρίσι την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, στο Παρίσι σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο, ενώ στο «Alianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους σ’ ένα ματς που κόβει την.. ανάσα. Τέλος η Μάλαγα στο «La Rosaleda» θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά.

Αναλυτικά την Τρίτη 02/04 οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports έχουν ως εξής:

– 21.45 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Γιάννη Καραλή

– 21.45 Μπάγερν – Γιουβέντους από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Την Τετάρτη 03/04 θα μεταδοθεί το εξής ματς:

– 21.45 Μάλαγα – Ντόρτμουντ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι διεξάγεται τη Τετάρτη 3 Απριλίου και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 05/04 στις 22.30 από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 02/04 και την Τετάρτη 03/04, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής ημέρας στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την πιο έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Επίσης αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι επισκέπτες του novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την Web TV τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, Μπάγερν – Γιουβέντους και Μάλαγα – Ντόρτμουντ.

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα στη Nova appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα