Ώρες αγωνίας για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Οι γιατροί εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού Τόμα Πρωτόπαπα, ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο στην Αττική οδό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μέχρι αργά το βράδυ οι υπεύθυνοι της ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται ο 25χρονος ηθοποιός, ξεκαθάριζαν ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

Έξω από την πόρτα της εντατικής περιμένουν για ένα καλό νέο οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα,

ο αγαπημένος του θείος και η σύντροφός του Ιωάννα, με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.

«Δε με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με τη μαμά του στην εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός. Θα γίνει καλά. Το πιστεύω» είπε στους φίλους του η Ιωάννα, προσθέτει το δημοσίευμα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του νεαρού ηθοποιού βρίσκονται οι φίλοι, οι συναθλητές του από το μποξ και ο προπονητής του.

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν ο 25χρονος ηθοποιός οδηγούσε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο με προορισμό τα studio ΚΑΠΑ, όπου είχε προγραμματισμένο γύρισμα για την νέα εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook». Στις 9.06 σταμάτησε το αυτοκίνητό του που οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Τότε, έπεσε επάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα της Αττικής Οδού, το οποίο έσπευδε για βοήθεια σε άλλο σημείο του δρόμου.

Από τη σύγκρουση ο Τόμας τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και το κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες που παρακολουθούν για λόγους ασφαλείας όλα τα σημεία Αττικής Οδού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημα του ηθοποιού, υπεβλήθη σε εξέταση αλκοτέστ, η οποία ήταν αρνητική, ενώ κρατείται από την Κυριακή και θα περάσει από τη διαδικασία του αυτοφώρου.

The post Ώρες αγωνίας για τον Τόμας Πρωτόπαπα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα