Νέο ναυάγιο με Πρίντεζη

Δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας αναφέρει ότι οι νέες διαπραγματεύσεις της Ουνικάχα Μάλαγα με τον Γιώργο Πρίντεζη έπεσαν στο κενό, δημοσιεύοντας κι άλλες λεπτομέρειες, καθώς και τις συζητήσεις με τους "ερυθρολεύκους".

Συγκεκριμένα...
η ισπανική ομάδα πρόσφερε ένα ποσό για να "σπάσει" το συμβόλαιο του παίκτη, κάτι που αρνήθηκε ο ατζέντης του -όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα- την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός ούτε συζήτησε το ενδεχόμενο να πληρώσει τον τελευταίο χρόνο, δηλαδή το 1.2 εκατομμύρια
ευρώ.

"Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του Πρίντεζη" είναι ο τίτλος της "Malaga Hoy", που συνεχίζει: "Οι απαιτήσεις του μάνατζερ χάλασαν τη συμφωνία που βρισκόταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο".

"Αν και υπήρξε συμφωνία για το δανεισμό του Πρίντεζη την περασμένη βδομάδα κι ο ίδιος ο παίκτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, τα πράγματα άλλαξαν. Δύο ημέρες αργότερα επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά από απόφαση της διοίκησης η οποία ανέφερε: ή λύση συμβολαίου ή παραμονή στη Μάλαγα.

Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν και μάλιστα ο σύλλογος πρόσφερε ένα ποσό, ώστε ο Πρίντεζης να σπάσει τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, που φτάνει το 1.2 εκ. ευρώ. Το ποσό που πρότεινε η Ουνικάχα είναι τέτοιο ώστε με ένα καινούργιο συμβόλαιο την επόμενη χρονιά, θα ισοσκελιζόταν αυτό το ποσό" έγραψε η ισπανική εφημερίδα.

"Η Ουνικάχα προσπάθησε να πείσει τον παίκτη να αποδεσμευτεί και να μπορέσει να διαθέσει αυτά τα χρήματα αλλού. Ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε να δώσει αυτό το ποσό (1.2 εκ. ευρώ) για την επόμενη χρονιά κι έτσι ο ατζέντης του παίκτη, αρνήθηκε τον διακανονισμό.

Αφού πέρασε το Σαββατοκύριακο από τη Δευτέρα ξεκίνησαν και πάλι οι διαπραγματεύσεις και μάλιστα βρέθηκαν πολύ κοντά στη συμφωνία, αλλά το απόγευμα υπήρξε νέο ναυάγιο. Η Ουνικάχα ανέβασε το ποσό που πρόσφερε στον παίκτη, αλλά ο ατζέντης ζητούσε κι άλλα χρήματα. Η πλευρά της Μάλαγα δεν το δέχτηκε κι έτσι μια ακόμη προσπάθεια έπεσε στο κενό" αναφέρεται ακολούθως.

Μάλιστα η εφημερίδα προβάλει και την πρόθεση της Ουνικάχα να βάλει τον Πρίντεζη στο "ψυγείο", τιμωρώντας για τη στάση του ατζέντη του. "Αυτή τη στιγμή ο παίκτης γνωρίζει όλα όσα ειπώθηκαν στις διαπραγματεύσεις και ξέρει ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στη συνέχεια, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει φέτος ή του χρόνου. Θα μπορεί να συνεχίσει αυτή την τακτική, να πληρώνεται κανονικά, αλλά να γνωρίζει ότι για 1 1/2 χρόνο δεν θα παίξει μπάσκετ".
sport24
Keywords
Τυχαία Θέματα