Μιχαλολιάκος: «Αβραάμ Λίνκολν της Ελλάδας ο Σαμαράς»

Άχαρο χαρακτήρισε τον ρόλο του πρωθυπουργού να υπερασπιστεί το μνημόνιο τρία χρόνια μετά την εξαγγελία του από τον Γιώργο Παπανδρέου στο Καστελόριζο, ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Παρατηρώντας ότι από το 1981 ακόμα οι κυβερνήσεις είχαν συμφωνήσει να δίνουν λεφτά στους αγρότες, αντιμετωπίζοντάς τους ως εκλογική πελατεία, τις κατηγόρησε ότι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε «χώρα παροχής υπηρεσιών».

Ο κ.Μιχαλολιάκος, υποστήριξε ότι έχουμε την ωραιότερη χώρα, ικανή να παράγει τα πάντα, χαρακτηρίζοντας παράδοξο το να εισάγουμε προϊόντα από χώρες πολύ ‘φτωχότερες’ σε ικανότητα παραγωγής από εμάς. «Να στηρίξουμε τον αγροτικό τομέα, όχι με λόγια, αλλά ως ατμομηχανή της οικονομίας μας», πρότεινε, χαρακτηρίζοντας τους αγρότες ως «φύσει πατριώτες» και την αγροτική παραγωγή ως «ατμομηχανή» για την οικονομία της χώρας μας.

Κάλεσε λοιπόν την κυβέρνηση να αλλάξει τις συμφωνίες, ζητώντας από τους εταίρους μας τη δυνατότητα να παράγουμε ως χώρα, προκειμένου να τους ξεπληρώσουμε…

Περιγράφοντας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ως υπουργείο διεκπεραίωσης των κοινοτικών επιδοτήσεων, πολύ μακριά από την ανάπτυξη, πρότεινε την ανάκληση των αδειών παραμονής των μεταναστών που εργάζονται στα χωράφια. Κάλεσε δε τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει ο …Αβραάμ Λίνκολν της Ελλάδας, αναφερόμενος και στην ταινία που προβάλλεται αυτή την περίοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Πώς είναι δυνατόν ένα ελληνικό προϊόν, ελληνικής παραγωγής να πωλείται στην μισή τιμή στη Βουλγαρία;», αναρωτήθηκε, ζητώντας η Ελλάδα να κοντραριστεί με την ΕΕ και τον κόσμο ολόκληρο για να σώσει τον Έλληνα αγρότη.

The post Μιχαλολιάκος: «Αβραάμ Λίνκολν της Ελλάδας ο Σαμαράς» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα