Κύπρος-Δικάζουν τον γυναικολόγο βιαστή - 43 τα θύματα και 210 οι βαρύτατες κατηγορίες

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που θα συνεδριάσει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 8 Δεκεμβρίου παραπέμφθηκε ο 56χρονος γυναικολόγος.

Ο 56χρονος οδηγήθηκε σήμερα και πάλι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, του απαγγέλθηκαν οι συνολικά 210 κατηγορίες οι οποίες επισύρουν ποινές μέχρι και διά βίου φυλάκισης.

Οι κατηγορίες αφορούν.......
σε βιασμούς, σε περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων και ενήλικων γυναικών και άσεμνη επίθεση.

Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται 81 μάρτυρες κατηγορίας, ανάμεσα τους και οι 43 γυναίκες - φερόμενα θύματα του 56χρονου.

Στο κακουργιοδικείο ο γυναικολόγος που βίασε 36 ασθενείς του

Ο κατηγορούμενος απάντησε ότι κατανοεί όλες τις κατηγορίες και θα απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι όταν θα βρεθεί στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου.

Σήμρεα παρουσιάστηκε με νέο δικηγόρο, τον Ευστάθιο Ευσταθίου και θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές. Αύριο το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Keywords
Τυχαία Θέματα