Η «έκρηξη» του Σο

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά έχει τελειώσει και μερίδα του κόσμου από τη θύρα 9 του Ολυμπιακού Σταδίου αποδοκιμάζει την ομάδα και τον Κουίνσι, που έκανε λίγο πριν το τέλος ένα λάθος, το οποίο παρ’ ολίγον να κοστίσει στο «τριφύλλι». Η συνέχεια, γνωστή.

Ο Γκανέζος πηγαίνει προς την κερκίδα για να πει στους οπαδούς να ηρεμήσουν και ο Πάπε Σο τον ακολουθεί για να τον ηρεμήσει.

Ο Σο, μάλιστα, ήταν

έξαλλος στη συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό το πλάνο που δείχνει τον Καπίνο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και τον «βράχο» του «τριφυλλιού» να είναι έξω φρενών. Μάλιστα, στη συνέχεια έλεγε: «Τι είναι αυτά που γίνονται; Δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δεν αντέχω άλλο…». Βέβαια, όταν πέρασε η ώρα και τα νεύρα, ο Σο ηρέμησε, όπως, φυσικά, και ο Κουίνσι.

«Μην με υπολογίζετε»

Ο Λουκάς Βύντρα είναι πολύ κοντά στην έξοδό του από τον Παναθηναϊκό και η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Ετσι, λοιπόν, στην πρώτη ομιλία που έκανε ο Φάμπρι, ρώτησε αν κάποιος από τους παίκτες είχε να πει κάτι. Όταν κοίταξε τον Βύντρα, ο τελευταίος είπε: «Εμένα μην με κοιτάτε. Μην με υπολογίζετε στον Παναθηναϊκό…».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Η «έκρηξη» του Σο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα