Ερυθρόλευκο δίκτυο στην Αργεντινή

Η Αργεντινή είναι μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αγορές του πλανήτη. Είναι όμως και αρκετά «τσουχτερή», αφού γρήγορα οι τιμές των ανερχόμενων παικτών φτάνουν σε απαγορευτικά επίπεδα. Η περιστασιακή παρακολούθηση δεν αρκεί, αφού οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης έχουν συνεχή παρουσία στα γήπεδα της χώρας και προτεραιότητα στην ανακάλυψη ταλέντων.

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να… προλάβει τα λαβράκια στη χώρα του τανγκό προτού οι απαιτήσεις των ομάδων τους εκτοξευτούν στα ύψη. Για το λόγο αυτό,

σχεδιάζεται η δημιουργία ενός δικτύου σκάουτινγκ στη χώρα με μόνιμη παρουσία στην Αργεντινή κάποιου «κατασκόπου» και στόχο την ανεύρεση παικτών σε νεαρή ηλικία, όπως συμβαίνει ήδη στη Βραζιλία με τον Ζιοβάνι. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να αξιοποιηθεί στη συγκεκριμένη θέση ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Ονοματολογίας συνέχεια

Ο Ολυμπιακός ήδη «χτενίζει» την αγορά αναζητώντας παίκτες έχοντας το βλέμμα του στραμμένο κυρίως στην Ισπανία και την Αργεντινή. Ειδικά από την πατρίδα του Μίτσελ η ονοματολογία είναι διαρκής, με τους μεσοεπιθετικούς Ντουμπαρμπιέρ και Βίκο της Κόρδοβα να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Σε ό,τι αφορά στην αγορά της Αργεντινής, το χρέος της Ιντεπεντιέντε από τη μεταγραφή του Νούνιες επιδιώκεται από την ομάδα του να καλυφθεί με την παραχώρηση ενός παίκτη και έχει ήδη δοθεί σχετική λίστα στους «ερυθρόλευκους» για να… διαλέξουν. Πάντως αν δεν βρεθεί κάποιος που να αρέσει πραγματικά στον Ολυμπιακό, δεν θα αποκτηθεί ο οποιοσδήποτε απλώς για να σβηστεί η οφειλή της Ιντεπεντιέντε.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του τερματοφύλακα, η απόφαση θα ξεκαθαρίσει. Με δεδομένη την πρόθεση της ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρόι Κάρολ, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πωληθεί ή όχι ο Μπάλας Μέγιερι. Εφόσον ο Ούγγρος παραχωρηθεί (ο μάνατζέρ του αφήνει να διαρρεύσει πως υπάρχει ενδιαφέρον), ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για πρώτης γραμμής τερματοφύλακα, ενώ αν παραμείνει, πιθανώς να αποκτηθεί ένας νεότερος με προοπτική, όπως ο Γιούρι Λοντίγκιν της Ξάνθης.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ερυθρόλευκο δίκτυο στην Αργεντινή appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα