Δύσκολη η απόφαση για του γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα

Η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, από το πρωινό της Κυριακής 17 Μαρτίου, ζει ένα προσωπικό εφιάλτη. Ένα δράμα, που φαίνεται να μην τελειώνει, μια και η κατάσταση υγείας του Τόμας δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό οικογενειακό κύκλο υου ηθοποιού, όλες αυτές τις ημέρες οι….
γονείς και τα υπόλοιπα μέλη

της οικογένειας όχι μόνο δεν έπαψαν να ελπίζουν σ” ένα θαύμα, αλλά ακούγοντας για ιστορίες ανθρώπων που ξύπνησαν από κώμα μετά από πολύ καιρό, αποφάσισαν να τον κρατήσουν σε αυτή την κατάσταση, για όσο καιρό χρειαστεί, ακόμη και για χρόνια. Μάλιστα το ίδιο έχουν πει και στους γιατρούς του, ότι θα τον κρατήσουν έτσι για όσο αντέξει.

Οι γιατροί και το νοσοκομείο σέβονται την απόφαση της οικογένειας και αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του Τόμας, όμως μόλις θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, θα πρέπει να μετακινηθεί σε ιδιωτική κλινική γιατί ένα δημόσιο νοσοκομείο δεν θα μπορεί να τον κρατήσει διασωληνομένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν δεν υπάρξει κάποια βελτίωση.

Ευχόμαστε ε μέσα από την καρδιά μας κουράγιο και δύναμη.

The post Δύσκολη η απόφαση για του γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα