Αρνείται ότι μίλησε για εμφύλιο αλλά το βίντεο τον εκθέτει

Εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που αρνείται πως μίλησε για εμφύλιο πόλεμο στο BBC, τη στιγμή που το βίντεο της συνέντευξης …είναι αδιάψευστός μάρτυρας των πραγματικών λεγομένων του.

«Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα… αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό» είπε στην...
ανακοίνωσή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του από το BBC. Ο δημοσιογράφος του βρετανικού καναλιού Πολ Μέισον, μιλώντας σε ελληνική εφημερίδα, διέψευσε με την σειρά του τα λεγόμενα του Παναγιώταρου για παράφραση των δηλώσεών του, ενώ τονίζει ότι το κανάλι είναι διατεθειμένο να δημοσιεύσει ολόκληρη τη συνέντευξη χωρίς μοντάζ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι: «Οι κατηγορίες του κ. Παναγιώταρου ότι το BBC παράφρασε τα λεγόμενά του είναι εντελώς αβάσιμες. Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έχουν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του καναλιού αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν ευσταθούν».

Μάλιστα ο Μέισον εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε πολύ ξεκάθαρα τον Παναγιώταρο αν είναι σίγουρος ότι θέλει να αναφερθεί στον εμφύλιο πόλεμο, τα σημάδια του οποίου είναι ακόμα νωπά στην Ελλάδα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν πτοήθηκε και ιδιαίτερα από το σχόλιο του βρετανού δημοσιογράφου και έκανε τις επίμαχες δηλώσεις. O Γιώργος Τράγκας κάλεσε στο στούντιο της εκπομπής του τον Η. Παναγιώταρο και μάλιστα τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα όταν έπαιξε ξανά την συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, όπου περίπου στο 06΄:43΄΄ λεπτό, καταγράφεται να λέει με σαφέστατο τρόπο, «πως βρισκόμαστε εντός ενός είδους εμφυλίου πολέμου».
Keywords
Τυχαία Θέματα