ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ

23:23 13/6/2012 - Πηγή: Olympia

ΑΡΘΡΟ – ΕΚΘΕΣΗ  ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Αγαπητοί Φίλοι Έλληνες

 Ι  ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

 Θα ξεκινήσουμε ανάποδα από τον Επίλογο του παρόντος κειμένου και συγκεκριμένα:   Σ’ όλους είναι γνωστό ότι η Πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ του Δήμου Αθηνών έχει έκταση περίπου 24 στρέμματα και αξίζει περίπου 100 εκατ. Ευρώ. Μια χούφτα ανθρώπων, 10500 οικογένειες (Πολιτικοί – διαπλεκόμενοι – Τραπεζίτες – μεγαλοεπιχειρηματίες – μεγαλοχρηματιστές – μεγαλοδημοσιογράφοι – μεγαλοαναλυτές – μεγαλοσυνδικαλιστές κ.λ.π.) κυρίως μέσα στη Ελλάδα, προσπαθούν, κοπιάζουν ανίδρωτα, αφορολόγητα, παίζοντας πολλάκις τον ρόλο των Εθνοσωτήρων μέσω

των «μνημοσύνων» να μας πείσουν ότι η υπόψη Πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αξίζει 1 εκ. € και το τίμημα ξεπουλήματος δεν μπορεί να αυξηθεί διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά να αποδεχτούμε τα «ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ».

Βέβαια αυτή η αξία της Πλατείας ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  του 1 εκ. € κοστολογείται και με την συμπαράσταση μερικών άσπονδων φίλων μας του Εξωτερικού(τους γνωρίσαμε στον 1ο και 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, στη διάρκεια της Δικτατορίας, του κυπριακού κ.λ.π. που κατά νου έχουν να δώσουν τα μονά και να πάρουν τα δεκαπλά. Δηλαδή, λαϊκά, δανειζόμαστε 1, έχουμε επιστρέψει 3 και χρωστάμε ακόμα 6 !!!)

Διερωτώμεθα λοιπόν αν είναι έτσι η Πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ να αξίζει 1 εκ. € τότε δεν παίζεται «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ»; Θα αποδείξουμε λοιπόν με το παρόν κείμενο ότι μας έχουν στήσει μια «Θεατρική παράσταση παραλογισμού» που όμως σαν Έλληνες με IQκαι DNA υψηλότατο, δεν μασάμε, δεν τσιμπάμε, δεν αυτοπαγηδευόμαστε.

ΙΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ

1 Δήλωση του απερχόμενου Διοικητή Ε.Κ.Τ. κου Τρισέ στις 2-6-2011 στον Καναδά (Διεθνής σύναξη Τραπεζιτών – Οικονομικών και Πολιτικών παραγόντων) ότι «η ΕΛΛΑΔΑ μας είναι από τις πιο πλούσιες χώρες του Κόσμου»

2 Δήλωση στις 11-7-2011 του νέου Διοικητή Ε.Κ.Τ. κου BINISMAGHIότι «η ΕΛΛΑΔΑ  μας είναι πλούσια χώρα»

ΠΡΟΣΟΧΗ→ 3 Δήλωση του νέου Υπουργού ΥΠΕΚΑ κου Γ.Παπακωνσταντίνου ότι «ο προς εκμετάλλευση ορυκτός πλούτος της ΕΛΛΑΔΑΣ μας εκτιμάται περίπου 28 δις €», με λίγη μόχλευση προβλέπω ότι μπορεί να φθάσει τα 78 δις €.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ→ 4 Εκτιμήσεις – έρευνες που προσεγγίζουν σχεδόν το 100 % της πραγματικότητας :

α. Του παρατηρητηρίου Ενεργειακής Πολιτικής

β. Του ΙΓΜΕ Ελλάδος

γ. Των Νορβηγικών Εταιριών εξόριξης υδρογονανθράκων – πετρελαίου

δ. Των καθηγητών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φώσκολου και Πανεπιστημίου Πατρών κ. Τζελίδη μετά των έμπειρων Συνεργατών τους

ε. ΤωνPETER L. BRIGER καιPanayioti Natsiopoulou

στ. Των καθηγητών ορυκτολογίας και γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης κ.κ. Ανανία Τσιρουμπίδη και Αντέστη Φιλιππίδη   και του διακεκριμενου Επιστημονα  κ. ΝΙΚΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ

ζ. και άλλων έγκυρων υψηλού επιπέδου ερευνητικών  ομάδων – Ινστούτων Γεωφυσικών Ερευνών, μελετών των ΗΠΑ, Γαλλίας, Ρωσίας κ.λ.π.

ότι τα κοιτάσματα: (1) κυρίως νοτίως της Κρήτης για υδρογονάνθρακες είνα

Keywords
Αναζητήσεις
ζητουνται κυβερνητες
Τυχαία Θέματα