Το Ευαγγέλιο του “κομαντάντε” Μάρκου Μουζάκη: Η κορυφαία πολιτική στήλη στον Ελληνικό τύπο.

13:36 4/12/2011 - Πηγή: Olympia

** Όμηρος ισορροπιών και συμβιβασμών ο κ. Παπαδήμος.

Δεν φτάνει που δέχτηκε μια κυβέρνηση… πενήντα περίπου νοματαίων, για να μη μείνει σχεδόν κανείς παραπονεμένος απ’ την πολιτικά άθλια κυβέρνηση του εκπεσόντος ηγεμόνα… Έφτιαξε και μια κυβερνητική επιτροπή από περίπου… είκοσι νοματαίους, για να ικανοποιήσει τους πάντες και να μην διαταράξει τους συσχετισμούς των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ! Ναι, ένα μικρό κι ευέλικτο σχήμα, ικανό να λαμβάνει αποφάσεις γρήγορα!

** Για όσους αφελείς (;) είχαν υπερτιμήσει το νέο

πρωθυπουργό, η «αποκαθήλωση», η απομυθοποίηση έχουν επισυμβεί πιο γρήγορα και απ’ όσο εκτιμούσε η πιο απαισιόδοξη πρόβλεψη. Ένας καλός υπάλληλος των Βρυξελλών (κι όχι μόνο…) ναι, ένας ικανός πρωθυπουργός ασφαλώς όχι!

** Και να σταματήσει αυτή η μπούρδα, μάλλον πονηρή τοποθέτηση, ότι ο Λ. Παπαδήμος δεν είναι πολιτικός. ΕΙΝΑΙ πολιτικός και πολιτικές μαύρες εφαρμόζει. Τη λαϊκή νομιμοποίηση δεν έχει. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα. Πελώριο όμως…

** Και εγκληματούν κατά της Δημοκρατίας όλοι αυτοί (και δεν είναι λίγοι…) οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι δημοσιολογούντες, οι «άνθρωποι του πνεύματος» (χα!), τα μίσθαρνα όργανα των νταβατζήδων, όλος αυτός ο συρφετός που στρώνει το χαλί, προλειαίνει το έδαφος, με στόχο τις επόμενες εκλογές να… τις αντικρίσουμε με τα κιάλια!

** Δηλαδή να παραμείνει η κυβέρνηση Παπαδήμου όσο γίνεται περισσότερο και οι εκλογές να πραγματοποιηθούν όταν αυτό το μαύρο μέτωπο θα είναι έτοιμο να επιβάλει εξωθεσμικές και αντιλαϊκές επιλογές της αρεσκείας του, προς διαιώνιση της εξουσίας των εγχώριων και εξωχώριων νταβάδων!

** Το ότι, επαναλαμβάνουμε, σε αυτή την αντιδημοκρατική μεθόδευση συμμετέχουν και ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι, ουδεμία έκπληξη προξενεί. Οι συνήθεις παλλακίδες είναι!

** Προς επαγγελματίες κατασκευαστές εύπεπτων παραμυθιών γύρω απ’ τον Καραμανλή: Καλά, δε βαρεθήκατε να γράφετε (και να λέτε) αρλούμπες που πάντοτε διαψεύδονται; Σας έχει δώσει ο Καραμανλής την εικόνα μιας τέτοιας πολιτικής κουλτούρας, σαν αυτή που διαψευδόμενοι περιγράφετε; Ή κάποιοι σας ταΐζουν με ανοησίες για να παίξουν τα παιχνιδάκια τους και σεις πρόθυμοι τις μεταφέρετε;

** Οι ίδιοι που επί μήνες υποστήριζαν το μνημόνιο, όλα τα εξ αυτού αντιλαϊκά μέτρα και όλη την επιχείρηση άλωσης της πατρίδας απ’ την τρόικα. Τους ξέρει ο κόσμος…

** Ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα οι εκτιμήσεις και πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η επίθεση Παγκάλου εναντίον του Παπουτσή σχετίζεται με τις επικείμενες διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ! Σιγά μην και λειτουργεί έτσι ο αντιπρόεδρος (των Ιμίων και του Οτσαλάν)! Η απάντηση πάντως του Χρήστου ήταν σφάξιμο με το μπαμπάκι, ε;

** Θα δούμε πολλά, πάρα πολλά τις επόμενες βδομάδες, μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Οι διεργασίες της διαδοχής, βλέπετε, είναι σε εξέλιξη, ανεξάρτητα απ’ τις προθέσεις και τους… χρησμούς του εκπεσόντος ΓΑΠ. Και προσέξτε, τα καρφώματα και οι προσωπικές επιθέσεις θα σχετίζονται άμεσα με αυτές τις διεργασίες.

** Δηλαδή οι «Ταλιμπάν» τ

Keywords
Τυχαία Θέματα