Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

20:57 24/1/2012 - Πηγή: Olympia

Διαβάστε το δωρεάν εδώ:Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία για  επιτυχημένες προεκλογικές εκστρατείες
Έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ» έφθασε στο τέλος του. Πρόκειται για το ηλεκτρονικό βιβλίο του συμβούλου στρατηγικής και επικοινωνίας Βασίλη Φεύγα, με στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία για επιτυχημένες προεκλογικές εκστρατείες.

Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε τρεις ενότητες. Στην πρώτη ενότητα αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο θα οργανώσει ένας υποψήφιος την προεκλογική του εκστρατεία. Στη δεύτερη

ενότητα περιγράφονται τα εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκειά της. Στην τρίτη ενότητα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο τι πρέπει να κάνει ένας υποψήφιος τις τελευταίες ώρες, γιατί όπως δηλώνει και ο τίτλος της: “Η προεκλογική εκστρατεία δεν τελειώνει την Παρασκευή”.

Το βιβλίο διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://book.thewestwing.gr όπου ο χρήστης μπορεί να το ξεφυλλίσει, να το “κατεβάσει” στον υπολογιστή του ή να το εκτυπώσει για πιο άνετη ανάγνωση. Σύντομα θα είναι διαθέσιμες και οι εφαρμογές για iPhone και iPad, καθώς και για συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android, ώστε ο χρήστης ανά πάσα στιγμή να μπορεί να το μελετήσει όπου και εάν βρίσκεται. Τέλος, «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ» διαθέτει το δικό του κανάλι στο YouTube (http://www.youtube.com/user/electionsads), όπου έχουν αναρτηθεί προεκλογικά βίντεο από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα