Κατηγορῶ!!!

22:06 19/2/2012 - Πηγή: Olympia

Φιλονόη

Ἕνα συγκλονιστικὸ «κατηγορῶ» ἀπὸ τὸν συγγραφέα Γιάννη Φραγκούλη! 
Ἕνα «κατηγορῶ» ποὺ βάζει πολλὰ πράγματα στὴν θέσιν τους καὶ ξεκαθαρίζει τὸ τοπίον τῶν ὅσων βλέπουμε. (Διότι αὐτὰ ποὺ δὲν βλέπουμε εἶναι ἄλλη ὑπόθεσις!)

Σᾶς συνιστῶ νὰ τὸ μελετήσετε καὶ νὰ τὸ κρατήσετε!  Ἀξίζει πάρα πολύ!

Φιλονόη.

ΔΡΙΜΥ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΔΗΘΕΝ» ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 έγινε το γκραν γκινιόλ ψήφισμα στην Βουλή των Ελλήνων(χωρίς τους Έλληνες) σχετικά

με το Μνημόνιο Νο.2.

Οι βουλευτές που ψήφισαν κατά, δηλαδή αντίθετα από την «διαταγή» του αρχηγού κι αυτό είχε σαν συνέπεια την διαγραφή τους από τα κόμματα, είναι οι κάτωθι:

Από την Ν.Δ:

Έλενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.

Από το ΠΑ.ΣΟ.Κ:

Λούκα Κατσέλη, Σπύρος Κουβέλης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Βάσω Παπανδρέου, Βασίλης Τόγιας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Χρήστος Κατσούρας, Θ.Παπαστρατίδης, Αλ.Αθανασιάδης, Οδ.Βουδούρης, Τσ.Μάτατζη, Γ.Αμιρίδης, Αννα Βαγενά. Απώντες ήταν οι Χάρης Καστανίδης, Λάμπρος Μίχος, Κυριακή Τεκτονίδου, Μαρία Κυριακοπούλου, Ηλίας Θεοδωρίδης και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

Από το ΛΑ.Ο.Σ:

Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης.

 

Δηλαδή 37 συν 6 απόντες = 43 βουλευτές.

Τόσοι πολλοί βουλευτές συγκροτούν ένα κόμμα με αρκετή εξουσία μέσα στα της Βουλής τεκταινόμενα. Είναι ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ψήφοι. Τόσοι ψήφοι μπορούν να αλλάξουν την πορεία μιάς χώρας, όπως θα μπορούσαν να την είχαν αλλάξει πριν λίγους μήνες με την καταψήφιση του Μνημονίου Νο.1 τα ίδια άτομα, οι ίδιοι βουλευτές. Αν θυμάστε, τότε οι ίδιοι ψήφησαν «Υπέρ» του Μνημονίου.

Ένα ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου στις 16/02/2012, λέει ότι: «Αύριο κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνονται από τη ΝΔ οι προσχωρήσεις των διαγραμμένων από τον ΛΑ.Ο.Σ. βουλευτών Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη. Η έκπληξη θα είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ότι μαζί με τους δύο θα ενταχθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης, που σκόπευε να ψηφίσει υπέρ του νέου μνημονίου, αλλά τελικά δεν το έπραξε λόγω της αποχώρησης του ΛΑΟΣ από τη βουλή κατά την κρίσιμη ψηφοφορία».

Πριν ξεκινήσω με την καταγγελία που θέλω να κάνω, ας σας ρίξω μια σφαλιάρα μπας και ξυπνήσετε, γιατί βλέπω διαβάζετε και δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε. Τα μάτια και το μυαλό σας έχουν μουδιάσει, έχετε πάθει ανοσία στην θέα των γραμμάτων και της ακοής. Από λαός με λαμπρή ιστορία φιλοσόφων έχετε καταντήσει σε λαό «Λαπά» και «Μαλάκα» με την σημασία της λέξεως. Κι επεξηγώ, με λίγα και απλά λόγια:

Η πλάκ

Keywords
Τυχαία Θέματα