Η Νέα κουλτούρα της Νέας διακυβέρνησης!

10:55 31/5/2011 - Πηγή: Olympia
Στις 18-5-11 σας τάξαμε κάτι. Αργήσαμε, διότι έπρεπε να είναι σωστό το … θεματάκι. Σήμερα το Α΄Γ. Παπανδρέου: "Θα προχωρήσω με όσους θέλουν να αλλάξουμε τη χώρα" και βεβαίως από κοντά ο Πεταλωτής : "θέλουμε να αλλάξουμε το πρόσωπο της Ελλάδας".
Και καλά μέχρι εδώ. Λες ο αμερικανόθρεφτος Jefrey το είπε. Αλλά να θέλουν και απολύσεις για "συμβολικούς λόγους" ; Και να αντιτίθεται ο Ρέππας ; Χριστός και Παναγία.
Μα είναι στα καλά τους ; Να αλλάξουν Χώρα χωρίς συμβολισμούς, αν δεν τους αρέσει. Έτσι και αλλιώς,
το σκοτεινό υπόβαθρο της χώρας κτίστηκε επί Ανδρέα. "Εγώ και οι γκαρσονιέρες μου να είναι καλά και οι άλλοι να πάνε να γ…θούν". Και αυτό γινόταν και γίνεται επί σειρά ετών.
Όμως, λες ρε φίλε να είναι κολλητικό το βακτήριο της παπαρολογίας και να το κόλησαν και άλλοι ;
Για να δούμε τι θα δούμε.

Με στόχο να υπάρξει μια νέα κουλτούρα …. τιμωρία των ενόχων (: ποιός είσαι Ρε Πράσινε Διορισμένε που έκρινες ως άλλος Δικαστής ότι είναι ένοχος ο οποιοσδήποτε ; Μήπως απόλυσες τον Γιώργο Κανελλάκη, διότι ΔΕΝ είναι ΠΑΣΟΚος, ΔΕΝ γονατίζει, ΔΕΝ προσκυνά και ΔΕ σου ζήτησε χατίρια και προαγωγές, αλλά μόνο Δικαιοσύνη, στη συνάντηση που είχες μαζί του την 16/9/2010 το μεσημέρι στο γραφείο σου ; Και αφού τα έχασες για λίγο με το "Δικαιοσύνη" για να ρίξεις στάχτη στα μάτια, του είπες ότι έχεις κάνει και εξορία. Πότε ; Που ; Σαν τις συντάξεις των αντιστασιακών μας μοιάζουν αυτά που έπαιρναν μέχρι και μειοδότες.Ξέρεις ποίοι καλύφθηκαν και ποίοι βολεύτηκαν από την απόλυσή του ; Θα μάθεις από εμάς. Τα λαμόγια, που σου φέρνουν τις αποφάσεις έτοιμες, συντεταγμένες να υπογράψεις και αφορούν μικροπροαγωγές των 50 – 100 ευρώ σε αρκετούς που φοβούνται και τις μεγαλοπροαγωγές των εαυτών τους. Αυτοί που σε σκάβουν τον λάκο. Αυτοί που σε έβαλαν μπροστάρη να υπογράψεις εν μέσο τρομακτικής κρίσης ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, που ανέλαβε "ψυγειάρχης" με πέθανε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ποιούς πήγες να καλύψεις ; Αυτούς που σου είπαν : "τα φράγκα θα είναι στο λογαριασμό σου κάθε μήνα. Εσύ απλά θα υπογράφεις". Ή μήπως δεν ξέρεις ποίοι πρασινορούφιανοι υπάλληλοί σου πάνε για δουλειά στις 10 και 11 το μεσημέρι, αντί 7:45 το πρωί ; Θα μου πεις τα ούζα δεν αφήνουν το σαρκίο να ξυπνήσει νωρίς. Μα αυτούς που κάνουν προμήθειες υλικών, χωρίς διαγωνισμό, αλλά με απ΄ ευθείας αναθέσεις. Αυτούς που πήραν βίλα στην Πάρο, μόλις υπογράφηκε συμπτωματικά η σύμβαση πολλωωωωών εκατομμυρίων με τον κατασκευαστή. Αυτούς που είχαν "ξεχάσει" να καταχωρήσουν περί τα 1000 φύλλα καρνέ που είχαν δώσει σε μεγαλοκατασκευαστή και τα καταχώρησαν μόλις η εταιρεία "έσκασε" (ένα πρωί). Αυτούς που αδιαφορούν αν τα κτίρια που στεγάζουν 100 και 150 ανθρώπινες ζωές χωρίς έξοδο κινδύνου. Αυτούς που δεν πράττουν τα νόμιμα σχετικά με την ποιότητα διαβίωσης εκατοντάδων ψυχών. αυτούς που αδιαφορούν αν ένα ακίνητο που στεγάζει περί τα 120 άτομα είναι στο αέρα. Αυτούς που δε τιμωρήθηκαν όταν …. χάθηκαν 30.000.000 ευρώ από τα ταμεία, αλλά κάλυψε ο ένας τον άλλον. Αυτούς πο
Keywords
Τυχαία Θέματα