Η Ελλάδα χωρίς Κυβέρνηση / La Grecia senza Governo / Greece without Government

19:06 17/2/2012 - Πηγή: Olympia

…..O δικηγόρος υπεράσπισηςτης Ελληνική Κυβέρνησης, του ελληνικού λαού στη θεωρία, είναι ο ίδιος δικηγόρος των πιστωτών των Ελλήνων, και το όνομά του είναι Cleary Gottlieb Steen & Hamilton στη Νέα Υόρκη. Ο οικονομικός σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης, του ελληνικού λαού,στη θεωρία, είναι ο ίδιος ως οικονομικός σύμβουλος των πιστωτών της Ελλάδος που ονομάζεται Lazard, πάντα στη Νέα Υόρκη.

Αυτό

αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ολόκληρη η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται για λογαριασμό των διεθνών χρηματοπιστωτικών οίκων και για λογαριασμό των ελληνικών και διεθνών τραπεζών, δηλαδή εξυπηρατούν τα συμφέροντα αυτών και όχι του Ελληνικού λαού, ο οποίος παραμένει μόνος καὶ απροστάτευτος….

…..ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ, η Κυβέρνησή σας καλείται σαφώς Cleary Gottlieb Steen & Hamiltonκαι Lazard. Και επειδή ακόμη και αυτό δεν είναι αρκετό για τούς BANKSTERS , η πρόταση της Γερμανίας είναι να αναβληθούν οι ελληνικές εκλογές του Απριλίου στην Αθήνα και να επιβάλει μια κυβέρνηση των τεχνοκρατών τούς οποίους θα υποδείξει η ΕΕ, “ έτσι όπως έγινε στην Ιταλία.” …..

Link: http://www.paolobarnard.info/intervento_mostra_go.php?id=331

http://griechenwitz.bloog.it/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-la-grecia-senza-governo-greece-without-government.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα