Η διαπλοκή αποθεώνει τον Στουρνάρα ως “μέγα αντιστασιακό”!! Την Τετάρτη η απάντηση.

10:37 23/9/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Αιας

Ο μνημονιακός θίασος έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό τεχνητής πόλωσης. Παίζει μια άθλια σαπουνόπερα, που έχει συγκρούσεις με την Τρόικα, κομματικές αντιπαραθέσεις, βουλευτές στα κάγκελα, εκβιαστικά διλήμματα, επικοινωνιακά τρικ κι ό,τι άλλο έχει να επιδείξει η φαυλότητά του.

Η κυβέρνηση δεν διεκδικεί, ούτε καν συλλαβίζει κάποιο αίτημα. Αντίθετα ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από τη Μέρκελ

για το αντιμνημονιακό παρελθόν του.
Ακούγεται ως ανέκδοτο η διαρροή από το Μαξίμου ότι ο Σαμαράς κάλεσε τη Λαγκάρντ να
μαζέψει τον Τόμσεν!
Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα σημερινά πρωτοσέλιδα της Διαπλοκής ότι, ο «ταλιμπάν» του Μνημονίου, ο άνθρω­πος που εκτιμούσε ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων θα έφερνε θηριώδεις ρυθμούς ανάπτυξης, για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ποιος, ο Γ. Στουρνάρας, έβγαλε γλώσσα στους Τροικανούς
Η …τρικολόρε συγκυβέρνηση των προθύμων υποκρίνεται σθεναρές διαπραγματεύσεις αλλά στην ουσία έχει συμφωνήσει με τους Τροικανούς. Μάλιστα, το υποχθόνιο σχέδιό της προβλέπει να εξαντλήσει τον χρόνο. Και τότε «ξαφνικά», Βενιζέλος και Κουβέλης, θα εμφανιστούν ως δήθεν εξαναγκασμένοι να αποδεχτούν το πακέτο της καταστροφής, για να μην …πτωχεύσει η πτωχευμένη χώρα, να δοθεί η δόση των 31,5 δισεκ. ευρό για να μην βγει η χώρα από την ευρωζώνη και άλλα παραμύθια για αφελείς και ιθαγενείς.
Υποκρισίες και παιχνιδάκια δεν περνάνε πλέον. Αλλά πρέπει να το δείξουν τα πεζοδρόμια. Η αντίσταση, οι λαϊκές κινητοποιήσεις συνιστούν επείγουσα προτεραιότητα.
Μόνο η καταλυτική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα θα δώσει απάντηση στους εκβιασμούς των πιστωτών και των εγχώριων συνεργατών τους, αλλά και στην υπόδειξη Σόιμπλε περί αφοσίωσης στο πακέτο…
Η γενική απεργία της Τετάρτης μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα