Ευχαριστήρια Επιστολή

21:57 12/5/2012 - Πηγή: Olympia

Του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗ
Δικηγόρου
Υπ. Βουλευτή Περιφ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Το αποτέλεσμα των εκλογών στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής σε όλους τους Έλληνες που αγωνιούμε για το μέλλον της πατρίδας μας. Η μεταπολίτευση, όπως αυτή διαμορφώθηκε τις τελευταίες δεκαετίες, ευτυχώς τελείωσε. Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος που υπήρξα, είμαι και θα είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας προς την επίτευξη ενός ιερού σκοπού, της ανόρθωσης της πατρίδας μας. Απέναντι σε μια κρίση η οποία είναι πρωτίστως πνευματική, ηθική, θεσμική και

ως αποτέλεσμα όλων αυτών οικονομική, η συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων της χώρας είναι αυτονόητη, επιβεβλημένη και διαρκής.
Ευχαριστώ θερμά τον Πάνο Καμμένο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο
ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής και για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ από τη θέση αυτή.
Ευχαριστώ τους γονείς μου, τον πατέρα μου Δημήτρη Καμηλαράκη και την μητέρα μου Χριστίνα Ρόζη (το γένος Μπρέμπου) όχι μόνο για την πολύτιμη και ανυπέρβλητη συνδρομή τους στον εκλογικό αγώνα, αλλά κυρίως γιατί με γαλούχησαν με αρχές, αξίες και ιδανικά. Γιατί με έμαθαν να μάχομαι για αυτά που πιστεύω, να μη συμβιβάζομαι και να επιλέγω το δρόμο της αλήθειας και της ηθικής, παραμερίζοντας τις όποιες πρόσκαιρες αρνητικές συνέπειες μπορεί να υπάρχουν. Γιατί στη ζωή πρέπει να πορευόμαστε με θάρρος, αξιοπρέπεια και περηφάνια σε ό,τι κάνουμε. Ευχαριστώ τον αδελφό μου, Χρήστο Καμηλαράκη, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει με πάθος σε κάθε μου βήμα. Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που τον έχω. Ευχαριστώ επίσης, τα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς μου, τους καλούς μας φίλους, προσωπικούς και οικογενειακούς που συνέβαλαν με όποιο τρόπο ο καθένας μπορούσε, με εμφανή ή διακριτικό τρόπο, στην προσπάθειά μας αυτή.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Χαραλάμπη Μπούσια, Μέγα Υμνογράφο της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας, τον κ. Διονύση Μακρή, Θεολόγο-Συγγραφέα, τους Άγιους Γέροντες και Άγιους Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας για τη στοργικότητα με την οποία με περιέλαβαν, τις συμβουλές τους και τις προσευχές τους.
Ευχαριστώ, όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις ή επιλογές, γιατί με αντιμετώπισαν με αγάπη και διέκριναν στα μάτια μου την αγωνία ενός νέου επιστήμονα που μάχεται για το καλό της πατρίδας του σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με τιμήσατε με τη ψήφο σας. Σε μία τόσο σύντομη προεκλογική περίοδο και δεδομένων των οικονομικών και οργανωτικών μέσων που είχα στη διάθεσή μου, η αποδοχή σας είναι συγκινητική. Ο κοινός μας αγώνας αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον. Δώσαμε μια μάχη με ψυχή και καρδιά. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλ
Τυχαία Θέματα