Αποτελέσματα τύπου Eurovision!

11:18 7/5/2012 - Πηγή: Olympia

από kotsarikos


- Πάμε γρήγορα να συνδεθούμε με δορυφορική σύνδεση με την Μεσσηνία…Για να δούμε που θα δώσει η Μεσσηνία το 12άρι της….

- Γεια σου Αθήνα! Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι Μεσσήνιοι αποφάσισαν. Το 12άρι πάει, που αλλού, στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

- Ουάου!!!! Τι ανατροπή!!! Ευχαριστούμε Μεσσηνία. Πάμε στην γειτονική Λακωνία….Καλησπέρα Λακωνία! Για να δούμε που θα δώσετε το

δικό σας 12άρι;

- Καλησπέρα Αθήνα! Μια δροσερή βραδιά έχουμε εδώ σήμερα, σας ευχαριστούμε για την διοργάνωση του διαγωνισμού, περάσαμε τέλεια μαζί σας!!! Η ψηφοφορία τελείωσε πριν από λίγο και το αποτέλεσμα είναι το εξής….Λοιπόν…Οι Λάκωνες αποφάσισαν να δώσουν το δωδεκάρι τους, στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

- Αυτό κι αν αλλάζει τα δεδομένα!!!! Ευχαριστούμε Λακωνία…. και να αλλάξουμε κλίμα. Πάμε βορειότερα στις Σέρρες! Καλησπέρα Σέρρες!!!!!! Αναμένουμε με αγωνία να δούμε που θα δώσετε το δικό σας 12άρι! Πείτε μας…

- Καλό βράδυ Αθήνα, καληνύχτα Ελλάδα από τις πανέμορφες Σέρρες!!!! Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας προσφέρατε!!! Μας θυμίσατε τα παλιά…..Λοιπόν, στο αποτέλεσμα. Το οποίο το ξέρετε – και απορούμε γιατί κάθε φορά μας παίρνετε και τηλέφωνο και χαλάμε και τόσα λεφτά για την δορυφορική σύνδεση!!!

- Που ξέρεις, καμιά φορά μπορεί να έχουμε και αλλαγές, ακόμα και στα σίγουρα….

- Πράγματι…..(φτου, φτου).. Λοιπόν το 12άρι από τις Σέρρες με πολύ αγάπη στην ΝΕΑΑΑΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

- Και ναι……….Άλλη μια ανατροπή από τις Σέρρες!!! Ευχαριστούμε Σέρρες, Ευχαριστούμε Λακωνία, Ευχαριστούμε Μεσσηνία!!!!!! Καληνύχτα σε όλους, Καληνύχτα Ελλάδα……..

Στον πιο πάνω πίνακα βλέπετε τους 3 πρώτους νομούς της Ελλάδας που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Νέα Δημοκρατία….

kotsarikos


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα