Αποκάλυψη σοκ από τον Μπαρμπανίκο τον Αρβανίτη: Όποιος έχει μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, χρωστά 135.422 Ευρώ!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!… ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ.Μάκηηηη!!!! Τι έγινε??? Τράβηξες κανένα αυτί για τη μακακία-μπλέξιμο της απίθανα «σοφής» μετοχής της BANQUE D’ ORIENT (Τράπεζας της Ανατολής)???? Αυτή η καλοσύνη θα σε φάει!!!

Όταν σας προϊδέασα με την ανάρτηση Λίγες ώρες υπομονή, για τη τελική ανάλυσή μου, για τα παραμύθια των σοφών για τη «Τράπεζα της Ανατολής» (BANQUE D’ ORIENT).  σας έδωσα και τον τελευταίο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ της 30-9-1932, έτσι για να τον χαζέψετε, γιατί μόνο για …χάζεμα είναι. Αυτοί οι σοφοί «ελληνοαμερικάνοι»,

είχαν βαλθεί να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι ξέραμε για συγχωνεύσεις….Η πλάκα είναι, ότι πριν πάω στον Δημόσιο τομέα (Μάκη μου πολυαγαπημένε), έκανα κατά μέσο όρο, τέσσερις (4) συγχωνεύσεις τον χρόνο και σας διαβεβαιώ, εν γνώσει όλων των πολιτικών αλητών, όλων ανεξαιρέτως των αποχρώσεων, στην Ελλάδα είναι της μοδός, αυτό το λογιστικό-φοροτεχνικό εργαλείο, μόνο δύο χρησιμότητες έχει: αφενός να συγκαλύπτεις σκάνδαλα για χρήμα που φαγώθηκε κυρίως σε τράπεζες και σε επιχειρήσεις του Δημόσιου τομέα και αφετέρου σαν ….»κίνητρο» φοροδιαφυγής (ανέξοδο φούσκωμα κεφαλαίου, φούσκωμα όλων των πάγιων περιουσιακών στοιχείων ==>> φούσκωμα αποσβέσεων (άρα λιγώτερα κέρδη, άρα λιγότερος φόρος!!!!).

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ:Παρ’ ότι ένας ισολογισμός είναι μια μικρή περίληψη της οικονομικής κατάστασης μιας επιχείρησης, ένα έμπειρο μάτι μπορεί να δει αρκετά και ουσιώδη.1.— Κατ’ ερχήν στον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ που σας ξαναδίνω, στη πλευρά του ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ, βλέπουμε έναν υπέρογκο για τα δεδομένα της BANQUE D’ ORIENT λογαριασμό «Χρεωγράφων», ύψους 38.178.097,25 Φράγκων, που ξεπερνά το μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας. Αν αναλογισθούμε τη ταραγμένη παγκοσμίως περίοδο του μεσοπολέμου (ανάμεσα στους 2 παγκόσμιους πολέμους), υπάρχει τεράστια πιθανότητα, ο λογαριασμός αυτός να κρύβει επισφάλειες, με μετοχές ανύπαρκτης αξίας. Σε σύγκριση με το ποσό αυτό, η μετοχική συμμετοχή της Τράπεζας της Ανατολής σε τραπεζικές επιχειρήσεις, είναι μόνο 2.172.993 Φράγκα.2.— Ένα άλλο αξιοπερίεργο του ενεργητικού, ε’ίναι ο λογαριασμός «Εμπορεύματα», ο οποίος για τράπεζα, έχει το εξωφρενικό ποσό των 34.637,41,45 Φράγκων!!!! Αν αναλογιστούμε τη κατάντια κρατικών (λιμάνια) και τραπεζικών αποθηκών κατασχεμένων εμπορευμέτων, τα οποία εν τέλη εκποιούνται και δεν πιάνουν ούτε το 25% της εμφανιζόμενης λογιστικής αξίας. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, και αυτός ο λογαριασμός, στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, είναι πιθανόν να υποκρύπτει τεράστιες ζημίες.3.— ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ — ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΥΛΑΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:

Προς το τέλος του ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ, βλέπουμε (Ωωωω!!! Λαλά!!!!) τρεις βαρβάτους λογαριασμούς, τίγκα στη ΖΗΜΙΑ!!! ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ: 52.283.557,95 Φράγκα ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΡΙΜΕΝΑ!!!σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Ελάτε «πάνσοφοι» μαλάκες και ιδιοφυίες της άγριας δύσης, να μου υπολογίσετε, πόση είναι ΣΗΜΕΡΑ αυτή η ζημιά, με 7% ετησίως, ανατοκιζόμενης μαλακίας ανά 6μηνο και κατ’ έτος, σύμφωνα με το κόλπο σας!!! Αμερικανιές στ

Keywords
Τυχαία Θέματα