Αντίθετο το ΠΑΣΟΚ στην συμμετοχή της ΦΥΡΟΜ στον South Stream!!!


Κάνω πλάκα, αν και λογικά θα έπρεπε το ΠΑΣΟΚ να είναι αντίθετο με την συμμετοχή της ΦΥΡΟΜ στον South Stream, λόγο περιβαλλοντολογικών προβλημάτων!!!
Τελικά, αν και η Ελλάδα ήταν η χώρα που πρώτη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την κατασκευή

του South Stream, καταφέραμε το ακατόρθωτο παρασυρόμενοι από τα πράσινα άλογα του πασοκισμού, να είμαστε οι μόνοι που δεν θα έχουμε συμμετοχή.
Μετά την Βουλγαρία και Σερβία, αποφάσισε και η ΦΥΡΟΜ να συνδεθεί με τον South Stream.
Το ποιο γελοίο όμως της υπόθεσης θα είναι και να μου το θυμάστε, ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα η Ελλάδα θα ζητήσει από την ΦΥΡΟΜ φυσικό αέριο, δηλαδή αντί ο αγωγός να πάει από Μπουργάς Θράκη Θεσσαλονίκη Σκόπια, τώρα μάλλον θα πάει Μπουργκάς Σκόπια Θεσσαλονίκη.Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των πράσινων επενδυτών του πασοκισμού.

Αυτήν την στιγμή που όλα τα Κράτη γύρο από την Ελλάδα στήνουν πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής φτηνής ενέργειας, εμείς επενδύομε στην ακριβή πράσινη ενέργεια καταστρέφοντας το περιβάλλον και τον Τουρισμό μας, μετατρέποντας τα βουνά σε βιομηχανικά πάρκα.
Για εμάς είναι πρόβλημα αν εμείς διαχειριζόμαστε ένα πυρηνικό εργοστάσιο, δεν μας πειράζει όμως αν είναι δίπλα μας και ανήκει στον άλλον.
Όπως ο αγωγός, ο οποίος ήταν μολυσματικός αν ερχόταν στην Αλεξανδρούπολη, τώρα πουμάλλον θα έρθει από την ΦΥΡΟΜ θα είναι πράσινος και καθαρός.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


Keywords
Τυχαία Θέματα