ALPHA TV : H “AIΓΚHΡOI AIΝEIΜΕΡOΣOI”

13:43 10/5/2012 - Πηγή: Olympia
Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,

είπα να σου στείλω ένα σύντομο σχόλιο σχετικά με την εκπομπή του Σρόιτερ στον Alpha εχθές Τετάρτη 9/5/2012, την οποία παρακολούθησα για περίπου μισή ώρα προς το τέλος της.

Το θέμα φυσικά, ήταν το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ή συγκυβέρνησης και καλεσμένοι στο πάνελ του στούντιο ήταν :

Ο λοβερδος ο κακομοίρης, που και κατουρημένη ποδιά φιλάει αρκεί

να μην χάσει την βουλευτική καρέκλα (και ασυλία;). Είπε μεταξύ άλλων, πως συναινεί σε μια κυβέρνηση της αριστεράς, αν βέβαια εγγυηθεί ο τσίπρας ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ και την ευρωζώνη. Λες και μας έχει εγγυηθεί κάτι αυτός και το πασοκ τόσον καιρό ή λες και ότι μας έχουν εγγυηθεί, έχει παραμείνει ως κόκκινη γραμμή. Ο ψεύτης. Που η γλώσσα του δικού του σώματος διδάσκεται πλέον στην σημειολογία για να ξεχωρίζεις τον αμήχανο ψεύτη από αυτόν που λέει την αλήθεια.

Ο κεφαλογιαννης. Ο έτερος κακομοίρης, που εδιώχθει και μετανοημένος επανακατετάγει στις τάξεις της ΝΔ. Προσπαθούσε εκεί να αρθρώσει λόγο, νιώθωντας πως βγάζει άναρθρες κραυγές.

Ο σκουρλέτης ο οποίος αρκετά καλά στάθηκε στις συνεχιζόμενες πιέσεις κι επιθέσεις των παρευρισκομένων μικροπολιτικών.

Δύο δημοσιογράφοι (αν δεν κάνω λάθος). Ο ένας ήταν ο Σταύρος Λυγερός κι ο άλλος να με συγχωρήσει για την αμνησία.

Ο κυρτσος. Άκουσον άκουσον. Ο κύρτσος. Ο εκπρόσωπος του 2,9 %. Ο εκπρόσωπος του πολιτικού εκτρώματος που λέγεται καρατζαφερης και λαος.

Μια μόνο ερώτηση στους υπευθύνους:

Αν δικαιούται παρουσία στο πάνελ το 2,9%, δεν δικαιούται το 10,6% των Ελλήνων ;;;;;;;;;;

Για τον σροιτερ δεν θέλω να κάνω παρά ένα μόνο σχόλιο: Έχει ο καιρός γυρίσματα κι ο κόσμος μας την μνήμη κι όταν έρθει η Λευτεριά κανείς σας δεν θα μείνει”.

Φιλικά πάντα.Άναξ
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα