Ξεστραβωθείτε

Τις τάπωσαν ο Οικονόμου με την παρτενέρ του

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ιδού! Τα γυαλιά τούς έβαλε ο Οικονόμου με την παρτενέρ του. Και πες νταξει ο presenter έχει και εμπειρία, δεν είναι και χθεσινός και χαμπαριάζει. Η new journalist που χει στο πλάι του; Για αυτήν τι έχετε να μπουμπουνίσετε Mrs Μπουσδούκου και Μελέτη; Τις τάπωσε μιλάμε! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Δολοφονικό το contrast
Χθες κράζαμε Μπουσδούκου και Ελεονώρα που δεν κάνουν understood την τύφλα τους όταν ακούνε

(εδώ βάλτε και ένα ερωτηματικό, δεν είναι εξακριβωμένο αν ακούνε) τον συνεντευξιαζόμενο να τους πετά τις ρουκέτες… Και today κάντε watch στιγμιότυπο από την «Πρώτη γραμμή» του Σκάι. Τους λέει ο Μπαλάφας για τον τύπο που τον σταμάτησε με το μηχανάκι να του πει ότι τους θεωρούν ευεργέτες (Jesus μου και Christ μου) και το τσιμπάει στο κλάσμα δευτερολέπτου η ξανθιά! Α τσα της!

Αφασία
Καλά βέβαια εννοείται και ο Οικονόμου. Ο οποίος είχε πολύ γέλιο. Διότι πέφτει και αυτός στο καπάκι με τα μούτρα και αναδεικνύει την αποκάλυψη του υφυπουργού, αλλά μετά διαπιστώνοντας, ως έμπειρος, ότι η ατάκα πάει να χαθεί, αρχίζει και τον ρωτάει επιτακτικά: «Τι σας είπε αυτός ο πολίτης; Πείτε μας τι σας είπε;» για να καταλήξει την τρίτη φορά που δεν έπαιρνε απάντηση, «Aνοίξατε το παράθυρο τι σας είπε…;».
Πάλι καλά που δεν το πιασε από το «Φύγατε από το σπίτι σας και μπήκατε στο αυτοκίνητο…»! Σου λέει ο presenter να το κατοχυρώσουμε το γλέντι στα σόσιαλ μίντια, μην το αφήσουμε στο περίπου! Αφασία!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume do not forget!)

The post Ξεστραβωθείτε appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα