Βράβευση καινοτόμων επιχειρήσεων

Ποιοι βραβεύθηκαν στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας

Μια λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη σε επιχειρήσεις που τόλμησαν, καινοτόμησαν και πέτυχαν μέσα στην κρίση, ήταν η βραδιά της 29ης Σεπτεμβρίου 2014, που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση με τίτλο: «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα» πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το Ε.Ε.Α. έλαβε την πρωτοβουλία της

καθιέρωσης του θεσμού για τη βράβευση καινοτόμων επιχειρήσεων και η αποδοχή του από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο υπήρξε πανηγυρική, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στην έναρξη της εκδήλωσης: «Με το θεσμό αυτό σηματοδοτούμε το χρονικό σημείο και την ανάγκη να υπερβούμε την οικονομική κρίση, εξωτερικεύοντας ως χώρα, ως επιχειρηματίες, ως εταιρίες και ως φορείς τον καλύτερό μας εαυτό, προς τον έλληνα καταναλωτή και κυρίως προς τις διεθνείς αγορές».

Τη μεγάλη εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, επέλεξε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας προκειμένου να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για την οικονομία, τον έλληνα επιχειρηματία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όπως τόνισε, στην ομιλία του: «Από εμάς, τους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και τους αγρότες εξαρτάται να αξιοποιήσουμε τις προοπτικές και να διαμορφώσουμε το μέλλον. Αρκεί να εργασθούμε με γνώμονα το κοινό μας συμφέρον που είναι η έξοδος της χώρας από την κρίση και η δημιουργία ενός νέου προτύπου ανάπτυξης, καινοτόμου και εξωστρεφούς, προς όφελος του τόπου, προς όφελος όλων μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έλαβαν μέρος στη βράβευση των καινοτόμων επιχειρήσεων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος, η Υφυπουργός Υγείας κα Κατερίνα Παπακώστα, ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Βουλευτής κα Μαρία Ρεπούση – εκπρόσωπος της ΔΗ.ΜΑΡ. Επίσης, παραβρέθηκαν η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κα Θεανώ Φωτίου, ο Βουλευτής κ. Μίμης Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Μητροπολίτης Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Στέφανος Κομνηνός, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της επιμελητηριακής κοινότητας, των τραπεζών και του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν

Εταιρεία MATRIX ,Εταιρεία ΛΟΥΞΕταιρεία ΕPSILONNETΕταιρεία ONEXΕταιρεία MATELECTRONICSΣυνεταιρισμός ΘΕΣ γάλα-ΠΙΕΣ,Εταιρεία TAXIBEATΌμιλος 9 ΣΥΝ

The post Βράβευση καινοτόμων επιχειρήσεων appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα