Βολές Κανάκη για στημένες συνεντεύξεις πολιτικών

Μία ημέρα πριν τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1

Αν και ο Αντώνης Κανάκης το είπε ξεκάθαρα στο προχθεσινό Ράδιο Αρβύλα το τάιμινγκ – μάλλον, ήταν πολύ κακό! «Οι πολιτικές συνεντεύξεις είναι στημένες» είπε ο παρουσιαστής προκαλώντας απορία για την επιλογή της στιγμής! Αφού είναι προφανές ότι μια τέτοια φράση αποκτά άλλη βαρύτητα μία ημέρα πριν τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

και τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Βεβαίως παρακολουθώντας τη ροή του λόγου του δεν φαινόταν ότι στόχος ήταν ο anchorman… περισσότερο ήθελε να τονίσει την αναξιοπιστία των πολιτικών! Άλλωστε για αυτό και ο Νίκος Χατζηνικολάου την επομένη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επικαλέστηκε τα λόγια του Αντώνη Κανάκη σε σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό.

Ωστόσο η στιγμή ήταν άκρως προβληματική για μια τόσο βαριά κατηγορία και ειδικά όταν δεν συνοδεύεται από επαρκή τεκμήρια, δηλαδή ονόματα και διευθύνσεις ή εξαιρέσεις στον κανόνα!

Δυστυχώς όμως η γενίκευση του Αντώνη Κανάκη ήταν ισοπεδωτική και μοιραία αποκτά άλλη διάσταση, μία ημέρα πριν τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1 – ακόμη κι αν δεν έγινε συνειδητά ως προς το χρόνο, διότι επιτρέπει συνειρμούς και υποθέσεις που δεν κολακεύουν, ούτε το κανάλι ούτε τον δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη!

Ιδιαίτερα όταν υποστηρίζει ότι γίνεται προ-επιλογή ερωτήσεων και συμφωνίες μεταξύ δημοσιογράφων και πολιτικών του τύπου «Θα μου φερθείς μέχρι ένα σημείο σκληρά, αλλιώς δεν θα ξανάρθω»! Γεγονός που σχολιάστηκε και στα κοινωνικά δίκτυα σε σχέση με την επιθετικότητα του Νίκου Χατζηνικολάου απέναντι στον πρωθυπουργό! Ή ακόμη και στο τέλος όταν προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Ράδιο Αρβύλα λέγοντας «Αν τολμήσει να έρθει σε μια εκπομπή που δεν είναι όλα στημένα από πριν» εννοώντας ή τουλάχιστον αφήνοντας το περιθώριο στον τηλεθεατή να υποθέσει ότι όποια άλλη συνέντευξη παραχωρεί ο πρωθυπουργός είναι στημένη!

The post Βολές Κανάκη για στημένες συνεντεύξεις πολιτικών appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βολές Κανάκη,voles kanaki