Τσιγκουνιές

Θα κάνουμε start με παράκληση today! Έλεος βρε ΝΕΤ με την χθεσινή ξένη ταινία «Άγγελοι τιμωροί» που μπουμπούνισες αργά τη νύχτα, απέξω την έχουμε μάθει! Πόσες φορές την έχουν βάλει τα channels τον τελευταίο καιρό και ειδικά η κρατική. Καλέ Λάμπη Ταγματάρχη; Πενηντάρια εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη σας, αγοράστε μας καμιά καινούργια! Τσιφούύύτη!

Απλά λίγη
Με αφορμή και τη today επίσκεψη της στο πρωινό του Mega, αλλά και γενικότερα
ενόψει του τελικού του Master chef junior την Κυριακή. Πόσο λίγη αυτή η Μαρία Μπεκατώρου για mega channel! Απλά, πόσο…

Τα εύγε μας
Δεν έχουμε γράψει καμία φορά κάνα θετικό για την Χατζηβασιλείου, οπότε ώρα μας είναι! Να πούμε ότι βρήκαμε πολύ έξυπνη την ιδέα τους να καλέσουν στο «Πακέτο» την «στάσου μύγδαλα» από τη γνωστή ταινία με τον Βόγλη. Nice idea!

Ταλεντάρα ο τύπος!
Άσχετο, αλλά με αφορμή την καθημερινή του εμφάνιση στις μεταμεσονύχτιες επαναλήψεις του Mega. Πόσο εξαιρετικός ηθοποιός ο Άρης Σερβετάλης! Από τους καλύτερους του country! Ρεσιτάλ ερμηνείας δίνει στο Κλείσε τα μάτια του Παπακαλιάτη παίζοντας τον τυφλό. Και είναι και βαρύ το φορτίο του, ε;… Διότι αναπληρώνει και το ανύπαρκτο υποκριτικό ταλέντο του Χριστόφορου! Και τον βγάζει ασπροπρόσωπο!

Ωραίος!
Έχει κάτι αυτός ο μπαγάσας ο Λιανός, που σε κερδίζει. Την ατάκα του, το χιουμοράκι του, το κατιτίς του. Καλεσμένος χθες στο Βράδυ του Κωστόπουλου, όταν τον ρώτησε ο οικοδεσπότης γιατί η κάμερα του Wipe out εστίαζε σε επίμαχα juicy σημεία του σώματος των κοριτσιών και σπάνια στο πρόσωπο, εκείνος απάντησε: «Δεν θέλαμε να προσωποποιήσουμε το παιχνίδι»! Καλό!

Στην τρίχα
Άνετα πάντως το γυρίζει σε πασαρέλα ο Σκάι. Δεν υπάρχουν οι στιλιστικές επιλογές των Τσαπανίδου – Αντωνοπούλου, κόβουν την ανάσα! Αμφότερες οι presenters έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη στα παπούτσια, με τις πανύψηλες και καλόγουστες γόβες τους να κλέβουν την παράσταση! Ένας σχεδιαστής μόδας για μια πρόταση βρε παιδιά και βγήκε το εξτραδάκι!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και have a nice Σαββατοκύριακο!
(volume ε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα