Την προηγούμενη εβδομάδα τον εξέθεσε σήμερα φιλοξενεί συνέντευξή του!

Η επιτυχία του σημερινού «ΒΗΜΑτος» δεν είναι ότι φιλοξενεί συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που βγάζει και ειδήσεις, αλλά ότι την περασμένη Κυριακή ο εκδότης της εφημερίδας Σταύρος Ψυχάρης στο κύριο άρθρο του εμμέσως πλην σαφώς τον περιέπαιζε και μάλιστα αγρίως! Αντί λοιπόν ο πρωθυπουργός μετά από αυτό να κρατήσει αποστάσεις ή να αγνοήσει το αίτημα της εφημερίδας, έσπευσε να παραχωρήσει συνέντευξη πριν στεγνώσει το μελάνι από

το κομμάτι του εκδότη με τίτλο «Υποψήφιοι της πλάκας»!

Τι έγραφε την περασμένη Κυριακή ο Σταύρος Ψυχάρης; Ότι αρχηγός κόμματος δέχθηκε στο γραφείο του βουλευτίνα η οποία προσήλθε με τον επικοινωνιολόγο της… Και η συζήτηση διεξήχθη μεταξύ του αρχηγού και του επικοινωνιολόγου της βουλευτίνας! Η τελευταία δεν άνοιξε καμία στιγμή το στόμα της, ενώ στην πρόταση του αρχηγού η βουλευτίνα να είναι υποψήφια Δήμαρχος – εκείνη παραμένοντας πάντα σιωπηλή – απάντησε για λογαριασμός της ο επικοινωνιολόγος, αρνούμενος την πρόταση (του αρχηγού) ως εξής: «Η πρόταση δεν είναι του επιπέδου της κυρίας… δεν μπορεί να έχει αντίπαλο τον Κασιδιάρη»!

Εύκολα λοιπόν, ακόμα και ένα παιδί, μπορεί να αντιληφθεί ποιους εννοεί ο Σταύρος Ψυχάρης. Είναι προφανές ποιος είναι ο αρχηγός κόμματος, ποια είναι η βουλευτίνα και υπουργός (ας μην το αναφέρει στο κομμάτι του για ευνόητους λόγους ο εκδότης) και φυσικά σε ποιον Δήμο της πρότεινε να είναι υποψήφια, αφού θα είχε αντίπαλο τον Κασιδιάρη! Επίσης εύκολα, ένα έμπειρο μάτι αντιλαμβάνεται ότι η «διαρροή» στον εκδότη έγινε από την βουλευτίνα και όχι από το γραφείο του αρχηγού που δεν αντάλλαξε ούτε μια κουβέντα μαζί της!

Με τον τρόπο όμως που έγραψε το κύριο άρθρο της εφημερίδας ο Σταύρος Ψυχάρης κατάφερε να φαίνεται ότι τα «χώνει» στην βουλευτίνα, ενώ στην πραγματικότητα συνέβη το ακριβώς αντίθετο! Για αυτό και όταν κάθισε η… σκόνη – κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε – όλοι κατάλαβαν ότι η πρόθεση του εκδότη ήταν να εκθέσει τον αρχηγό του κόμματος που δέχθηκε την βουλευτίνα στο γραφείο του με τον επικοινωνιολόγο της, μιλώντας μάλιστα μόνο μαζί του… για να «φάει» στο τέλος και «πόρτα», αφού αρνήθηκε να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Διαβάστε στη συνέχεια τον μετρ του είδους Σταύρο Ψυχάρη να διηγείται το περιστατικό και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας, για το πώς παίζεται το παιχνίδι, αλλά και ποιος πραγματικά είναι ο ισχυρός στην αιώνια διαμάχη των δυο εξουσιών – κάτω και, από το πρίσμα της σημερινής συνέντευξης του Αντώνη Σαμαρά στο «ΒΗΜΑ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα