Τηλεόραση: Ψυχοπλακωτικές αναλύσεις και «θεατρικές» παραστάσεις!

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Δεν γνωρίζω πόσοι Έλληνες έχουν το κουράγιο να παρακολουθούν καθημερινά, τόσες πολλές ψυχοπλακωτικές αναλύσεις συζητήσεις και σχόλια, από «ειδικούς αναλυτές σχολιαστές και πολιτικούς» για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Φόβος, τρομοκρατία, χρεοκοπία, έξοδος από το ευρώ, και δεκάδες άλλες ξενόγλωσσες λέξεις, που ήρθαν για να εμπλουτίσουν το ελληνικό λεξιλόγιο(!)

Πόσο

θα αντέξει ακόμα ο ελληνικός λαός, από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα να ακούει κάθε μέρα από αναλυτές και σχολιαστές με τη βοήθεια και των πολιτικών που έχουν ξεπεράσει και τους μαϊντανούς να ακούνε τόσες «μ@λ@κίες» είναι άγνωστο. Και το κακό είναι ότι γνωρίζουν και σχολιάζουν τα πάντα. Δηλαδή επί παντός επιστητού. Με απλά λόγια έχουν τέτοιες γνώσεις και εμπειρία, που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Από τον Πειραιά μέχρι το Μαρούσι και από το περιστέρι μέχρι τα Σπάτα σε καθηλώνουν με τον καθημερινό βομβαρδισμό πολιτικοοικονομικής ψυχανάλυσης!!!

Πιστέψτε με σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν γίνονται τόσες πολλές πολιτικές συζητήσεις σε τόσα πολλά κανάλια. Ακόμη και τα αμιγώς ενημερωτικά και διεθνή δίκτυα έχουν περιορίσει πολιτικές συζητήσεις αυτού του είδους. Η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, διότι δημόσια δεν υπάρχει, από τις 06 το πρωί κάθε μέρα μέχρι αργά το βράδυ το 30-40% είναι πολιτικά και οικονομικά σχόλια εμπλουτισμένα με το τι γράφουν η λένε τα ξένα ΜΜΕ εναντίον των Ελλήνων.

Παιδιά! Εσείς οι σχολιαστές και αναλυτές δημοσιογράφοι που γνωρίζετε και σχολιάζετε τα πάντα, κάνετε και λίγο κράτη με τους πολιτικούς σε πρωινάδικα, απογευματινά και βραδινά. Δώστε λίγη ελπίδα στον ελληνικό λαό και αφήστε τον Έλληνα και την κοινωνία να ονειρευτεί ένα καλύτερο μέλλον, μην του τα πρήζετε καθημερινά με το φόβο, δεν θα έρθει ο Αρμαγεδών!!!

Εάν θέλετε να γεμίσετε το πρόγραμμα σας για να βγάλετε το παντεσπάνι, καλέστε και αγρότες, τσοπάνηδες, βιοπαλαιστές, μανάδες από την περιφέρεια και την ύπαιθρο να δείξουν τα ροζιασμένα χέρια τους και αφήστε τις αναλύσεις. Αυτός ο καθημερινός ψυχαναγκασμός στα κανάλια να παρακολουθούν οι τηλεθεατές βλακώδες συζητήσεις, πρέπει να σταματήσει. Ρίξτε μια ματιά στα ξένα δίκτυα και πάρετε μερικά μαθήματα.

Αναγνωρίζω ότι όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι υπερχρεωμένα και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στον σκληρό πόλεμο του ανταγωνισμού και πρέπει να γεμίσουν τις ώρες μετάδοσης με χαμηλό κόστος. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι, και όχι από το στούντιο με βλακώδεις αναφορές «πασαρέλα, ψηλοτάκουνο» και συζητήσεις. Ούτε είναι υποχρεωτικό να έχετε πάντα πολιτικά πρόσωπα μόνο και μόνο για να πετάξουν μερικές κορώνες. Ο πολιτικός να βγαίνει στην τηλεόραση όταν έχει κάτι να πει η να ενημερώσει τον κόσμο, και όχι μόνο και μόνο για να εμφανίζεται λόγω αναγνωρισιμότητας, να πουλάει μούρη η να δίνει παραστάσεις και να φέρνει θεαματικότητα!

The post Τηλεόραση: Ψυχοπλακωτικές αναλύσεις και «θεατρικές» παραστάσεις! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα