Θόδωρος Καρούνος: ο Ακατάλληλος Άνθρωπος στην Κατάλληλη Θέση

email αναγνώστη

Ο άνθρωπος του ΓΑΠ, με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του και τις απίθανες πατάτες, συνεχίζει την πορεία του απτόητος.

Το καινούργιο πεδίον δόξης ονομάζεται ΝΕΡΙΤ, ο άνθρωπος που δεν κατάλαβε ποτέ, ποια είναι η διαφορά δημιουργίας και στελέχωσης μιας ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ από μια απλή πρόσληψη και ένταξη σε ένα δομημένο μοντέλο, συνεχίζει να έχει άποψη για όλα !

Αυτός είναι πίσω από όλο το μοντέλο των προσλήψεων και κινεί τα νήματα !

Τώρα διαδίδει παντού ότι θα είναι και στο επόμενο σχήμα της ΝΕΡΙΤ και είναι ο μόνος που θα παραμείνει στη θέση του.

Έχουν φαγωθεί όλοι λόγω της «μεγάλης επιτυχίας του», αυτός ατσαλάκωτος !

Ο ίδιος καλά κάνει, αυτοί όμως που τον βάζουν ;

Σημ. : Και το ωραιότερο όπως αναφέρει ο Π. Μάης συμμετείχε στην απόδοση μορίων του διαγωνισμού, άραγε θα μας πούνε με ποια ιδιότητα;

Παραθέτουμε αποσπάσματα από σχετικά δημοσιεύματα στην έντυπη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΑΝΘΑΚΗΣ

Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Βροχή επιστολών προς το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ! Την ενεργοποίηση του οργάνου ζήτησαν τόσο ο αναπληρωτής πρόεδρός του Ανδρέας Ζούλας όσο και το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Θόδωρος Καρούνος. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι γράφουν στις επιστολές τους.

Την επιστροφή των Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφου Μορώνη στην ηγεσία της ΝΕΡΙΤ ζητεί ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Ανδρέας Ζούλας.»

«Στη δική του επιστολή ο Θόδωρος Καρούνος (το μοναδικό μέλος του Δ.Σ. που συνεχίζει από την εποχή Προκοπάκη) καλεί τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου να τοποθετηθούν δημόσια για τις παραιτήσεις Μακρυδημήτρη και Μορώνη, με δεδομένα και τα πολυάριθμα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ωμές πολιτικές παρεμβάσεις. Επιπλέον, καλεί το Εποπτικό Συμβούλιο να εξετάσει τη διαδικασία αξιολόγησης των δημοσιογράφων με συμβάσεις αορίστου χρόνου και ειδικότερα το δεύτερο μέρος αυτής, με δεδομένο ότι σειρά δημοσιευμάτων έθεσαν ζήτημα αξιοπιστίας και ότι το Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ δεν έχει ενημερωθεί σχετικά.

Και μιας και μιλάω για τον Μάη, να σας πω ότι ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ μπορεί κάλλιστα να είναι και ο επόμενος. Υπάρχει ήδη ένα θετικό κλίμα υπέρ του σε ορισμένους κύκλους του Ραδιομεγάρου »

Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

« Σε σχέση με την εξέλιξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη των εκτός ΑΣΕΠ, ήδη από τις αρχές Μαρτίου είχα επισημάνει με εισήγησή μου την ανάγκη για πλήρως διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες. Οι παρατηρήσεις μου εστιάστηκαν επί της μεθοδολογίας και όχι επί των τυπικών όρων της προκήρυξης, οι οποίοι τηρήθηκαν. Συγκεκριμένα, είχα προτείνει η αξιολόγηση των υποψηφίων στο 2ο στάδιο να γίνεται από περισσότερους από έναν αξιολογητές σε κάθε βήμα. Η συμμετοχή του Πέτρου Μάη στην απόδοση μορίων κατά το 1ο στάδιο υπήρξε καταλυτική,»

«Μία εβδομάδα μετά την επιστολή του προς το Εποπτικό Συμβούλιο, το μέλος του δ.σ. της ΝΕΡΙΤ Θεόδωρος Καρούνος επανακάμπτει με νέες δηλώσεις για τη λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. «Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη συγκρότηση της ΝΕΡΙΤ, η συνεχής παραφιλολογία περί αδιαφάνειας στη διοίκηση μόνο ζημία προκαλεί. »

The post Θόδωρος Καρούνος: ο Ακατάλληλος Άνθρωπος στην Κατάλληλη Θέση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα