Τα χρέη των ΜΜΕ στους φορολογούμενους

…με αντάλλαγμα να σωθούν κάποιες θέσεις εργασίας

Έχουν γίνει ανέκδοτο πλέον τα ενθουσιώδη ρεπορτάζ που άλλοτε ανακοινώνουν την είσοδο του Σαββίδη στον ΠΗΓΑΣΟ, άλλοτε στον ΔΟΛ ή το MEGA… και άλλοτε βλέπουν ουρές επενδυτών έξω από τα υπό κατάρρευση «μαγαζιά»!

Δυστυχώς όμως, βασική προϋπόθεση για να εξαγοράσει, είτε ο Ιβάν Σαββίδης κάποιον όμιλο ΜΜΕ είτε να δημιουργηθεί συνωστισμός επενδυτών… όπως έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές από αυτό το site…

είναι το γενναίο κούρεμα των χρεών τους! Όσο οι τράπεζες δεν ικανοποιούν αυτό το αίτημα κανένα ντηλ δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει!

Κατά συνέπεια ο μόνος τρόπος για να πεισθεί κάποιος από τους συνήθεις υποψήφιους που πρωταγωνιστούν στα ενθουσιώδη ρεπορτάζ να σώσει κάποιο ΜΜΕ… είναι να του το χαρίσουν!

Είτε λέγεται Σαββίδης, είτε Μαρινάκης, είτε Φιλιππάκης, είτε κάποιος άλλος που εμφανιστεί στο μέλλον… θα πάρει – για παράδειγμα, κάποιον από τους τίτλους των εφημερίδων του ΔΟΛ, με την προϋπόθεση ότι δεν θα τον ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι, οι υποχρεώσεις και τα βάρη που τους συνοδεύουν έως τώρα… Δηλαδή ο τίτλος θα μπει κάτω από την «ομπρέλα» μιας νέας «καθαρής» εταιρίας και τέλος.

Συμπέρασμα: είτε υπάρξει επενδυτής είτε όχι, οι ζημιές των ΜΜΕ θα φορτωθούν στις πλάτες των ελλήνων φορολογουμένων! Ελάχιστη σημασία έχει αν θα είναι με τη μορφή γενναίου «κουρέματος» (που δεν δέχονται οι τράπεζες) ή την πώληση μεμονωμένων τίτλων! Με λίγα λόγια το μάρμαρο θα το πληρώσουν τα συνήθη κορόιδα… Το ζητούμενο λοιπόν είναι να σωθεί καμιά θέση εργασίας!

The post Τα χρέη των ΜΜΕ στους φορολογούμενους appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα