Συντονισμένη επίθεση σε Καραμανλή – Πρωτοστατεί ΤΟ ΒΗΜΑ

Πολιτικά και μιντιακά κέντρα επιχειρούν να βγάλουν λάδι τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Κορυφώνεται σήμερα με το πρωτοσέλιδο του «ΒΗΜΑτος» η επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που ξεκίνησε ο ΔΟΛ από την αρχή της εβδομάδας με «ΤΑ ΝΕΑ».

Αφορμή η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και ο κατηγορούμενος Γεωργίου… Μια υπόθεση που «ενώνει» και φέρνει πιο κοντά πολλές δυνάμεις, ακόμη και αντίπαλες μεταξύ τους… Όπως για παράδειγμα τον Γιώργο Παπανδρέου

και τον Ευάγγελο Βενιζέλο! Ωστόσο το σχήμα έχει πολύ μεγαλύτερο εύρος και συσπειρώνει, από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ έως το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το πολιτικό- μιντιακό ρεπορτάζ μιλάει για συντονισμένη επίθεση του ΔΟΛ στον πρώην πρωθυπουργό που επαναλαμβάνουμε ξεκίνησε από την αρθρογραφία και τις παραπολιτικές στήλες των ΝΕΩΝ στην αρχή της εβδομάδας και καθ’ όλη τη διάρκειά της, με κορύφωση σήμερα όπου στο πρωτοσέλιδό του το «ΒΗΜΑ» αναφέρει: Πώς η πολιτική Καραμανλή άνοιξε το δρόμο στη χρεοκοπία.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση… Η ΝΔ με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έβγαλε ανακοίνωση… Ενώ αντίθετα έχουν τοποθετηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος με άρθρο του που έκανε λόγο για «τρίτο κυβερνητικό εταίρο» εννοώντας την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμιού βγάζοντας λάδι τον Γεωργίου πριν τον κρίνει η Δικαιοσύνη!

Είναι σαφές ότι η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ συσπειρώνει μεγάλα συμφέροντα πολιτικά και μιντιακά… Στα οποία έχει βασιστεί μια ολόκληρη θεωρία που οδήγησε την Ελλάδα στη μέγγενη του ΔΝΤ… Σκοπός λοιπόν αυτών των συμφερόντων είναι να πληγεί το κύρος και η πρωθυπουργική θητεία του Κώστα Καραμανλή… Και φυσικά η σημερινή κυβέρνηση που έχει αμφισβητήσει την παραπάνω θεωρία.

The post Συντονισμένη επίθεση σε Καραμανλή – Πρωτοστατεί ΤΟ ΒΗΜΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα