Στο ρυθμό των γαλλικών εκλογών και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

…με ενημερωτικό μαραθώνιο για την τελική αναμέτρηση Μακρόν – Λεπέν

Στο ρυθμό των γαλλικών εκλογών και αυτή την Κυριακή τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 με ενημερωτικό μαραθώνιο για την τελική αναμέτρηση Μακρόν – Λεπέν.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι εκπομπές του σταθμού θα μεταφέρουν το κλίμα του κρίσιμου δεύτερου γύρου των εκλογών και στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσει εκπομπή έκτακτης επικαιρότητας, που θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις μέχρι την έκβαση του αποτελέσματος.
Στο Παρίσι θα βρίσκεται

ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, απεσταλμένος, ειδικά για την κάλυψη της εκλογικής διαδικασίας και της βραδιάς των αποτελεσμάτων.
Στο στούντιο ο Βασίλης Αδαμόπουλος, ο Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Γιώργος Κακούσης και ο Δημήτρης Πετρόπουλος θα μεταδίδουν συνεχώς όλες τις τελευταίες πληροφορίες και θα συνδεθούν με όλες τις πηγές ενημέρωσης σε εξωτερικό και Ελλάδα.
Αμέσως μόλις γίνουν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα, παρεμβαίνει για να τα σχολιάσει ο Γιώργος Τράγκας, μεταφέροντας και τις δικές του εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα σε Γαλλία και Ευρώπη.
Επίσης, στην εκπομπή παρεμβαίνουν και σχολιάζουν τα γεγονότα, διακεκριμένοι Έλληνες που ζουν στη Γαλλία.
Όλο το επιτελείο του Ομίλου των Παραπολιτικών θα συμμετέχει στην έκτακτη εκλογική βραδιά, προκειμένου οι ακροατές να έχουν άμεση και απόλυτα έγκυρη ενημέρωση για το κορυφαίο γεγονός.

The post Στο ρυθμό των γαλλικών εκλογών και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα