Στη Brainfood Media τα sites: elculture, funkycook και toarkoudi

Το www.elculture.gr είναι η πρώτη και πλουσιότερη διαδικτυακή πλατφόρμα πολιτισμού στην Ελλάδα, με καθημερινή ατζέντα ενημέρωσης για τα πολιτιστικά δρώμενα, πολύ δυνατά sections για σινεμά και παιδί, παραγωγές video και διοργανώσεις εκδηλώσεων. Το newsletter του ελculture είναι από τα μεγαλύτερα σε βάση χρηστών στην Ελλάδα και το πιο συνεπές. Αποστέλλεται 52 φορές τον χρόνο σε πάνω από 70.000

εγγεγραμμένους χρήστες. Μέσα στον Ιανουάριο θα βγει στον αέρα και το νέο, responsive site!

Το www.funkycook.gr είναι το δημιούργημα της πιο επιτυχημένης food blogger στην Ελλάδα. Η Εύα Μονοχάρη δεν δημοσιεύει απλώς συνταγές, αλλά προσωπικές εμπειρίες και τις ιστορίες πίσω από αυτές. Η ίδια προτείνει και υλοποιεί πολύ αξιόλογα content projects, που περιλαμβάνουν web videos, πρωτότυπο content (recipe development, food styling & photography), αλλά και live cooking presentation. Tο 2013, η ίδια δημιούργησε τη βραβευμένη ομάδα FOOD4GOOD, μια εθελοντική ομάδα που μαγειρεύει και προσφέρει τα κέρδη για καλό σκοπό.

Το www.toarkoudi.gr είναι το επίσημο site της εκπομπής «Νηστικό Αρκούδι», με εκατοντάδες πρωτότυπες συνταγές.

H Brainfood Media αναλαμβάνει την εμπορική εκπροσώπησή τους, αλλά δεν σταματά εκεί. Μαζί με το σύνολο των site της ως publisher (το γυναικείο site www.allyou.gr, που ξεπερνά πλέον σταθερά τους 700.000 μοναδικούς χρήστες, το μουσικό www.avopolis.gr που κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής, το νεανικό www.platform.gr, το www.trihes.gr για τα τετράποδα, αλλά και το ραδιόφωνο www.avopolisradio.gr), σχηματίζουν ένα δίκτυο με site κοινής αισθητικής, με αγάπη για το πρωτότυπο, το premium content, το ξεκάθαρο layout. Όλα τα site του δικτύου (που φτάνει πλέον αθροιστικά τους 2,4 εκ. χρήστες και τα 16,5 εκ. page views μηνιαίως) αλληλοϋποστηρίζονται, προβάλλουν live τα hot θέματα όλων των site του δικτύου, ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και content και κάνουν κοινές ενέργειες.

The post Στη Brainfood Media τα sites: elculture, funkycook και toarkoudi appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα