ΣΚΑΙ εκλογές – Δημοτικές Περιφερειακές 2014

Την Κυριακή 18 Μαΐου οι εκλογές για το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της Ελλάδας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Από τις 6 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς και η Μάγδα Τσέγκου καταγράφουν την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης και το άνοιγμα της κάλπης σε όλη τη χώρα.

Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου

παίρνουν τη σκυτάλη της εκλογικής ενημέρωσης στις 9.00 το πρωί και μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι δίνουν τον παλμό των εκλογών.

Από τις 12.00 και μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι η Άννα Μπουσδούκου, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντζούνος βρίσκονται στον εκλογικό ρυθμό της ημέρας.

Από τις 2.00 το μεσημέρι και για ένα δίωρο η τηλεόραση του ΣΚΑΪ έχει προγραμματίσει μία μικρή ανάπαυλα με μία αγαπημένη ελληνική ταινία που κινείται στο κλίμα της ημέρας. Πρόκειται για την «Κυρία Δήμαρχος» με την Γεωργία Βασιλειάδου και τον εκλογικό της αντίπαλο τον Βασίλη Αυλωνίτη.

Στις 16.00 συνεχίζεται ο ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος με τον Σπύρο Μάλλη και την Εύα Αντωνοπούλου .

Στις έξι το απόγευμα ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς.

Όλο το δημογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΙ με ζωντανές συνδέσεις μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

Παράλληλα στο στούντιο καλεσμένοι από το χώρο της πολιτικής και δημοσιογράφοι σχολιάζουν τα αποτελέσματα και τα μηνύματα της κάλπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα