Ρόδος: Φρικιαστική υπόθεση βιασμού 7χρονης από μητέρα, θεία και παππού

Την ενοχή τριών από τους τέσσερις κατηγορούμενους στην σοκαριστική υπόθεση βιασμού ενός κοριτσιού 7 ετών εισηγήθηκε την Δευτέρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, ο εισαγγελέας της έδρας.

Ειδικότερα, πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι, όπως κατηγορούνται, ο παππούς, η μητέρα και η θεία της ανήλικης και να απαλλαγεί από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε αποπλάνηση η γιαγιά.

Το δικαστήριο που συνεκδίκασε τρεις υποθέσεις θα εκδώσει την απόφασή του την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η dimokgratiki.gr, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια έπειτα από μήνυση του πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη μητέρα από το 2000.

Η επιμέλεια του παιδιού είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα πριν από τη φρικτή καταγγελία, αλλά είχε οριστεί από το δικαστήριο να έχει τακτική επικοινωνία με το παιδί της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής, το Πάσχα του 2003, η μητέρα φέρεται να πήρε την κόρη της από την οικία του πατέρα και την πήγε στο σπίτι της, όπου βρισκόταν και η αδελφή της.

Εκεί, όπως καταγγέλλεται, η μητέρα, και ενώ η θεία κρατούσε σφιχτά τα χέρια του παιδιού, την ακινητοποίησε, έπεσε πάνω στην ανήλικη και έβαλε το χέρι της στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκαλώντας της αιμορραγία. Μετά το περιστατικό αυτό η ανήλικη εκδήλωνε αποστροφή όταν της ανέφεραν ότι μπορεί να ξαναδεί τη μητέρα της, ενώ και ζωγραφιές της που εξετάστηκαν από κοινωνικό λειτουργό «μαρτύρησαν» τη φρίκη που βίωνε το κορίτσι.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι οι καταθέσεις της ανήλικης είναι αποτέλεσμα επηρεασμού από τον πατέρα και τους γονείς του με τους οποίους υπάρχει μεγάλη ένταση λόγω του χωρισμού. Και ότι με αυτό τον τρόπο πέτυχαν την αφαίρεση της επιμέλειας από την μητέρα.
Πηγή ethnos.gr

The post Ρόδος: Φρικιαστική υπόθεση βιασμού 7χρονης από μητέρα, θεία και παππού appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα