Ψήφο εμπιστοσύνης στο ΒΗΜΑ

Οι «ΗΠΑ ευλογούν Τσίπρα» ήταν ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου «ΒΗΜΑτος» που φιλοξένησε τη συνέντευξη του αμερικανού πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ στον δημοσιογράφο Άγγελο Αθανασόπουλο… Ένας τίτλος τόσο εύγλωττος που δεν αφήνει περιθώρια για τίποτα!

Σε αντίθεση με τις σκέψεις και τους συνειρμούς που προκαλεί η επιλογή του πρέσβη να μιλήσει στο «ΒΗΜΑ» σε αυτή τη φάση και όχι σε κάποιο άλλο έντυπο εφάμιλλου κύρους.

Είναι προφανές ότι στη Μιχαλακοπούλου αναθάρρησαν και τονώθηκε το ηθικό τους, αφού ερμηνεύουν την αποδοχή της πρότασής τους από τον αμερικανό πρέσβη να τους παραχωρήσει

συνέντευξη ως ένα καλό σημάδι, έναν καλό οιωνό… με την έννοια ότι δεν θα μιλούσε σε ένα έντυπο – ανεξάρτητα από την ιστορία του, αν επρόκειτο να κλείσει σε 15 ημέρες!

Πιθανότατα να έχουν δίκιο, δεδομένου ότι ο αμερικανός πρέσβης έχει δεκάδες αιτήματα στο συρτάρι του για συνεντεύξεις… αλλά αυτός επέλεξε «ΤΟ ΒΗΜΑ», παρά το γεγονός ότι το ιστορικό συγκρότημα που εκδίδει την εφημερίδα διανύει την πιο κρίσιμη φάση της εκατονταετούς πορείας του!

The post Ψήφο εμπιστοσύνης στο ΒΗΜΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα