Ψάχνουν την Τρέμη Οκτώβρη μήνα!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Η αδιάφορη Σκορδά, ο ωραίος Γρηγόρης και οι κρυόπλαστοι της ΕΡΤ

Καλά οι άλλοι την περσινή τους ανεκδιήγητη γκάφα, την έκαναν προμο για τη νέα τους σεζόν; Jesus! Ο λόγος για το δίδυμο της κρατικής Δάρρα – Δαράκη… Είναι οι τύποι αν θυμάστε με τις μπαγιάτικες εφημερίδες που διάβαζαν για σημερινές και μετά πήραν μπρος… Ε, στο νέο τους τρέιλερ (διότι τους έφεξε και τσίμπησαν πάλι την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ) κάθονται σε παγκάκι, λένε τις δικές τους κρυάδες και κλείνουν με

νόημα, ότι θα διαβάζουν και… newspapers! Ποιας χρονιάς μόνο δεν μας πληροφόρησαν!

Όβερ
Ανταπόκριση από την περιφέρεια. Εδώ ο κόσμος έχει σε μεγάλη υπόληψη τα δελτία ειδήσεων… Μιλάμε για τρομερή! Περιμένουν κάθε βράδυ να τελειώσουν… για να δουν τον καιρό. Το μόνο που τους ενδιαφέρει!

Έψαχναν την Τρέμη Οκτώβρη μήνα
Για να μην πούμε και το άλλο ε; Ότι μιλήσαμε με ουκ ολίγους ανθρώπους που δεν είχαν πάρει χαμπάρι, ότι το δελτίο του Mega έχει σταματήσει προ πολλού! Στα σοβαρά, completely άγνοια! Καλά, για να μην πούμε ότι δεν κάτεχαν ότι το δελτίο του Ant1 έχει μετακινηθεί στις 19.00… Λεπτομέρεια! Εδώ μιλάμε έψαχναν την Τρέμη! Οκτώβρη μήνα!

Τα σεμεδάκια έρχονται
Αυτά, για να μη σφάζεστε guys νομίζοντας ότι ο κόσμος (πέρα από όλους εμάς που ξημεροβραδιαζόμαστε στις TV και στα ιντερνέτια) ξυπνάει και κοιμάται με το κοντρόλ στο χέρι. Η τηλεόραση, αυτή για την οποία σκοτώνονται, έχει τελειώσει. Αυτοί που θα δουν, έχουν καλωδιακή, και οι υπόλοιποι απλά δεν τους ενδιαφέρει και ό,τι κάτσει. Αν και εφόσον. Δεν τρελαίνονται κιόλα! Σε λίγο θα βάλουν κανα σεμεδάκι που λέει ο speech!

Αδιάφορη
Νταξει ε; Δεν θέλει και πολύ να κάνεις understood ότι το όποιο ξεχωριστό, διαφορετικό, something τελοσπάντων είχε η Σκορδά, ήταν… ο Λιάγκας. Όσες φορές την έχουμε πετύχει να παίρνει συνέντευξη, ή στη στήλη με το πάνελ στο σχολιασμό… ουδεμία σχέση. Δεν έχει ατάκα, απλά χαζογελάει και ακκίζεται στο φακό. Μπορεί ο husband να είχε ξεφύγει τον τελευταίο καιρό και να είχε κουράσει, αυτός ήταν όμως το… ιδιαίτερο στο πρωινό. Η wife; Το nothing στο σχόλιο!

Ωραίος
Αυτός πάντως που έχει ανατρέψει εντελώς τον κανόνα «once αντιπαθητικός, always…» είναι ο Αρναούτογλου. Πραγματικά ώρες ώρες είναι να τον χαίρεσαι! Όπως πχ. στο interview που έκανε προχτές με την κόρη του Τέρενς Κουίκ, που είπε ότι έβλεπε στον ύπνο της τον Τσίπρα. Πέρα από το ότι ήταν αφασία η πιτσιρίκα, ήταν πολύ ωραίος και ο presenter!

Congrats
Το έχουμε ξαναπει για τον Αρναούτογλου, ποτέ δεν πιστεύαμε μετά από την πολύ κακή του εικόνα όσο ήταν στο τέλος στο πρωινό επί Μπούτου στο Mega (τι ξεθάψαμε τώρα) θα άλλαζε τόσο… Έχει εξελιχθεί σε πολύ nice tv personality, ξέρει την κάμερα και τη χειρίζεται καταπληκτικά. Αν και τόσα χρόνια στο γυαλί, είναι φρεσκαδούρας και κατάφερε να πλασάρει και με το 2night show ένα στυλάκι σύγχρονο… Εύγε στον άνθρωπο!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

The post Ψάχνουν την Τρέμη Οκτώβρη μήνα! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα