Πρεμιέρα για Τροχό της Τύχης – Χαμηλά ο πήχης των προσδοκιών

Στόχος η βελτίωση του lead in που παίρνει το δελτίο ειδήσεων

Σήμερα το απόγευμα στις 18:50 θα κάνει πρεμιέρα ο νέος «Τροχός της τύχης» στο STAR με παρουσιαστές τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Τζούλια Νόβα. Οι ιθύνοντες του καναλιού δηλώνουν ικανοποιημένοι από τα πρώτα επεισόδια που έχουν ετοιμάσει και κρατούν χαμηλά τον πήχη

των προσδοκιών τους ως προς την τηλεθέαση του νέου προγράμματος που θα δίνει και lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, γνωρίζοντας ότι τρεις μήνες πριν το τέλος της σεζόν οι τηλεθεατές έχουν ήδη σχηματίσει τηλεοπτικές συνήθειες. Κατά συνέπεια ο στόχος της διοίκησης σε πρώτη φάση είναι η βελτίωση έστω και ελάχιστα της τηλεθέασης του lead in που αυτή τη στιγμή κυμαίνεται πέριξ του 3% και είναι σαν να έχει πέσει «μαύρο» στη συγκεκριμένη ζώνη, επηρεάζοντας αρνητικά τη δυναμική του δελτίου ειδήσεων και φυσικά οι τηλεθεατές να θυμηθούν και να αγαπήσουν ξανά το παιχνίδι που έχει ταυτιστεί με την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Έτσι η παραγωγή της εκπομπής, αλλά και οι παρουσιαστές κερδίζουν σημαντική πίστωση χρόνου, μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν όπου εκεί πια οι απαιτήσεις του σταθμού θα είναι σημαντικά υψηλές.

The post Πρεμιέρα για Τροχό της Τύχης – Χαμηλά ο πήχης των προσδοκιών appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα