Πολιτική κόντρα στο «Ακραίως»

Εκατέρωθεν «πυρά» Πέρκα, Κεραμέως, Καϊλή για τη διαπραγμάτευση

Εκατέρωθεν πυρά εξαπέλυσαν η Π. Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ), Ν. Κεραμέως (ΝΔ) και η Εύα Καϊλή (Ευρωβουλευτής) στην εκπομπή Ακραίως του ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή, με αφορμή την πορεία της διαπραγμάτευσης, για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Όπως τόνισε η Νίκη Κεραμέως, «Η κυβέρνηση είτε δεν θέλει ούτε δεν μπορεί. Η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος μίγμα πολιτικής».

«Οι πολίτες δεν βλέπουν φως

στο τούνελ», υπογράμμισε. Η απάντηση της κ. Πέρκα ήταν άμεση τονίζοντας πως: «Δεν αξιοποιήθηκε τίποτα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας τα προηγούμενα χρόνια». «Φτάσαμε σε αυτό το σημείο λόγω νεοφιλελεύθερων πολιτικών», υπογράμμισε.

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τόνισε με τη σειρά της πως «Στις Βρυξέλλες είναι ευχαριστημένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δέχεται τα πάντα και υπογράφει τα πάντα». Ενώ επεσήμανε πως: «Το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας έχει υποτάξει τελείως. Ο Τσίπρας προσπαθεί να κάνει τη λιτότητα αιώνια».

«Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με στοιχεία και επιχειρήματα», είπε η κ. Πέρκα. Η υπερφορολόγηση έρχεται από τη φοροδιαφυγή που υπήρχε τόσα χρόνια». «Στόχος να βγει η χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια», υπογράμμισε. «Πρέπει να επιμείνουμε μέχρι τελευταία στιγμή για τα αντίμετρα», τόνισε.

The post Πολιτική κόντρα στο «Ακραίως» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα