Όταν ο Μπάμπης κάνει αντιπολίτευση με ενδυμασία για το Kodak Theatre

Τύφλα να ‘χει ο Guy Debord και οι καταστασιακοί

Το τερμάτισε εχθές το βράδυ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με την εμφάνιση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ λες και ήταν το κόκκινο χαλί του Kodak Theatre!

Ωστόσο πρέπει να παραδεχθούμε ότι έχει χιούμορ, αλλά κυρίως– αν και καθυστερημένα, αντιλήφθηκε σε αντίθεση

με άλλους συναδέλφους του ότι η τηλεόραση πάνω από όλα είναι εικόνα! Και αρχίζει σιγά – σιγά να «παίζει» μαζί της, χρησιμοποιώντας «σήματα» που αποτυπώνονται στον τηλεθεατή. Θυμίζουμε το χαρτί που είχε σηκώσει πριν λίγους μήνες πάλι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έγραφε «Πάρτο αλλιώς», ενώ εχθές με τη χρήση του παπιγιόν επιχειρεί με πρωτότυπο τρόπο να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση ή όπως εύστοχα ειπώθηκε από πολλούς στο Διαδίκτυο να την «τρολάρει» και τα κατάφερε, παρά την αμήχανη, πλην έξυπνη παρατήρηση της Σίας Κοσιώνη «Δίπλα σου νιώθω λίγο Βαρουφάκης»!

Είναι προφανές ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακάλυψε τον τρόπο να «χορτάσει» τη ματαιοδοξία του και αποφάσισε να τροφοδοτεί τα media… Επειδή τα τελευταία όμως είναι αδηφάγα θα χρειαστεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα για να συντηρήσει το ενδιαφέρον τους, κάθε φορά και περισσότερα, αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο! Και επιπλέον, επειδή τα media δεν ξεχνούν (σαν την Κύπρο): τα σχόλια περί «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής που θα μπορούσε να συμμετέχει σε μια συντηρητική κυβερνητική συμμαχία» δεν σβήνονται ό,τι και να υποδυθεί!

The post Όταν ο Μπάμπης κάνει αντιπολίτευση με ενδυμασία για το Kodak Theatre appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα