Ολυμπιακός – Μάλμε

Απόψε στις 21:45 Novasports 2 και Novasports 2 HD

Η πρόκριση του Ολυμπιακού περνάει από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports

2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00, με το Pre game show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

The post Ολυμπιακός – Μάλμε appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα